Etikettarkiv: Phil & Teds Smart Lux

Phil & Teds 2016

Även Phil & Teds hade en hel del nyheter att presentera på Köln-mässan. De kommer bland annat men en helt ny modell som heter Phil & Teds Voyager. Det är en Inline-vagn dvs. en vagn som kan användas till två barn med en syskonsits baktill och för första gången kommer huvudsitsen att kunna vara vänd mot föräldern, även när syskonsits används. Vagnen kan dessutom fällas ihop med både huvudsitsen och syskonsitsen monterade på vagnen. Dessutom kan både huvudsitsen och syskonsitsen göras om till liggdelar med plant liggläge genom några klick, liggdelen kan också användas ståendes på golvet inomhus. Huvudsitsen har en stor solkeps på suffletten, det finns också förvaringsfickor på sidan med uttag för hörlurar. Sittdelarna har en sele som är fem separata delar där varje del knäpps för sig.

IMG_3891

Läs mer

Phil & Teds Smart Lux

Phil-&-Teds-Smart-Lux[3]

Phil & Teds lanserar en helt ny singelvagn, en utveckling och lite lyxigare variant av deras sulky Smart. Smart Lux är en liten och smidig vagn med vändbar ergonomisk sittdel. Vagnen har 12 tums lufthjul bak och 10 tums punkteringsfria låsbara framhjul med fjädring. Handtaget är ergonomiskt och har en fast höjd på 105 cm. Bromsen är en enkel fotpedal.

Phil-&-Teds-Smart-Lux-hjul

Sittdelen går att förvandla till en plan liggyta för nyfödda genom att knäppa upp några spännen, men vill man hellre ha en “riktig” liggdel finns det en sådan att köpa till för 1400 kronor.

Phil-&-Teds-Smart-Lux-liggläge

Sittdelen är ergonomisk och vändbar. Den har fempunktssele, ställbart fotstöd, båge som går att svänga undan och tre olika lutningslägen. Suffletten har en extra mesh-panel som öppnas upp med en dragkedja och det finns även tittlucka i suffletten.

Phil-&-Teds-Smart-LuxPhil-&-Teds-Smart-Lux-bakåtvänd

 

Eftersom sittdelen kan göras om till liggdel kan du även välja att ha en bebis lite mer upprätt genom att ändra läget eller ha ett äldre barn mer plant genom att knäppa upp spännet i ryggen. Smart Lux går även att använda tillsammans med flera olika babyskydd. Alla konfigurationer hittar du här.

Phil & Teds Smart Lux är endast 55 cm bred och väger 11,9 kg. Vagnen fälls ihop genom att trycka in en knapp på handtaget och trycka ihop chassit, den har automatiskt lås ihopfälld. Hopfälld blir den 110x55x31 cm, den är alltså väldigt platt, men ganska lång. Maxvikt i vagnen är 20 kg.

Phil-&-Teds-Smart-Lux-CobaltPhil-&-Teds-Smart-Lux-RubyPhil-&-Teds-Smart-Lux-taupe

Phil & Teds Smart Lux finns i tre färger på sittytan, Cobalt (blå), Ruby (röd) och Taupe (grå). Vagnen finns för leverans i början av mars och priset är 4000 kronor.

En instruktionsfilm för Smart Lux finns här och en reklamfilm finns här.