Etikettarkiv: Orbit Baby G3

Orbit Baby G3 och Helix – en första titt

På underbara barn tittade jag även på Orbit Baby G3 och Helix för första gången. Orbit Baby G3 är en uppgraderad modell av G2, och även om den ser ut att vara väldigt lik sin föregångare så är det faktiskt ingenting på hela vagnen som är det samma. Allt är utbytt till andra material och vagnen tillverkas i en annan fabrik.

DSC07786

Läs mer

Orbit Baby G3

Orbit kommer med uppdateringar av sin vagn och introducerar Orbit Baby G3. G3 kommer finnas med svart eller grått chassi. Man har satsat mycket på valfrihet och låter tex. föräldern välja vilken typ av varukorg de vill ha. Man fortsätter med color-packs för att lätt kunna förändra och förnya vagnen och man får välja helt och hållet vilka delar man vill köpa till sitt chassi.

Orbit-Baby-G3

Hjulen har blivit förändrade, bakhjulen är numera skumfyllda gummihjul, istället för vanliga plasthjul. Handtagen har liknande design som på G2, men man har bytt ut det gummiliknande materialet som var på dem till skum. Man har också gjort två mugghållare mellan handtagen, istället för en.

Bromsen ser lite annorlunda ut och är nu en liten knapp som du trycker på foten med för att låsa bromsen.

En detalj som ska göra det enklare att fälla ihop den är att man tagit bort en knapp som man var tvungen att trycka in för att fälla ihop chassit, så nu är det ett moment mindre.

Tyget i sittdelen är i ett nytt material som andas bättre och är lite svalare. Man har också gjort om materialet på suffletten, som innan var ganska mjuk och sladdrig, den är numera lite mer canvas-liknande. Och i nya färger förstås.

Orbit baby g3

Mer info om Orbit Baby G3 hittar du i detta videoklippet från BabyGizmo:

Lanseringen blir till våren 2014 och samtidigt förväntas man lansera syskonvagnen Helix i Sverige. Kontinuerliga uppdateringar om Orbit G3 får du här.

Man har fortfarande chans att ansöka om at bli ambassadör för Orbit Baby, det gör man här.