Etikettarkiv: Babyjogger City Premier

Recension av Baby Jogger City Premier

DSC05485

Märke: Baby Jogger
Modell: City Premier
Årsmodell: 2016
Färg: Taupe

Jag har testat Baby Jogger City Premier i ett samarbete med Baby Jogger. Premier är en ny modell som kom för några veckor sedan och är en uppdatering av Baby Jogger City Versa. Vagnen har vändbar sittdel och blir väldigt kompakt ihopfälld. Jag har testat Premier under ett par veckors intensiv testkörning med min son som är 2 år. Jag har testat vagnen på många olika underlag och i olika situationer och nu är det dags för min recension.

Läs mer

Första intrycket av BabyJogger City Premier

Nu har jag fått hem en Baby Jogger City Premier som jag ska testa och recensera. BabyJogger Premier är en uppdaterad modell av BabyJogger City Versa GT. I korthet har vagnen fått större hjul, fjädring i chassit, teleskophandtag istället för knäledshandtag och ett nytt melerat tyg på sittdelen.

2016-04-19 13.14.05

BabyJogger City Versa var omtyckt för sin kompakta ihopfällning och Premier är inget undantag, den fälls ihop väldigt kompakt och kan fällas med sittdelen bakåtvänd eller framåtvänd.

2016-04-19 13.15.33

Sittdelen är riktigt rymlig och min 2-åring på ca 90 cm har gott om plats. Han har börjat växa ur en del framåtvända sulkys så det är ingen självklarhet.

2016-04-18 15b

Även varukorgen är riktigt rymlig, något som jag redan testat flera gånger, den rymmer hur mycket som helst.

2016-04-18 15.18.32

Den nya fjädringen i kombination med större hjul gör att vagnen inte är så stötig som Versan, den går mjukt över kanter och ojämnheter och den behöver inte hävas över lägre kanter. Det nya handtaget är dock ingen favorit, dels är det lite oskön vinkel på, dels har det en knapp mitt på vilket gör att jag inte kan hålla i mitten, dels tvingas jag ta upp det i mellanläget som egentligen är lite för högt för mig, för att jag inte ska sparka i bakaxeln.

Det ska bli kul att testa Baby Jogger City Premier mer innan det är dags för den fullständiga recensionen om några veckor.