Emmaljunga- uppdaterad hemsida

hemsida1

Trenden med mer valfrihet för barnvagnar är stor och tillverkarna gör sitt bästa för att tillfredsställa kunderna. Nu får tiden ska man kunna byta sufflett, sittdyna och andra tillbehör efter humör eller årstid. Emmaljunga har nyligen uppdaterat sin hemsida för att man lättare ska kunna hitta en vagn som passar och även designa den och välja tillbehör efter egna önskemål, väldigt likt det som Teutonia gjorde på sin hemsida för några månader sedan.

På hemsidan finns en sökfunktion där man själv kan fylla i vilka kriterier man har för en barnvagn och få fram olika alternativ. Det finns inte så många parametrar och man får fram nästan alla barnvagnar i Emmaljungas sortiment, jag föreslår att man söker på www.hittabarnvagn.nu om man vill ha en lite mer utvecklad sökfunktion, självklart finns alla Emmaljungas barnvagnar med där.

hemsida4

Alla barnvagnar har fått en ny presentationssida där man kan se dem i 360 graders vinkel, det finns också filmer på de flesta av barnvagnarna.

hemsida2

Den bästa funktionen tycker jag dock är att man kan plocka ihop sin egen vagn steg för steg och se vad det finns för tillbehör och suffletter att välja på. Man ser också leveranstid för alla delar. Sedan kan man skriva ut sin lista och ta med sig den till affären när man ska beställa, mycket smart.

hemsida3

Surfa in på www.emmaljunga.se och ta en titt 🙂

4 thoughts on “Emmaljunga- uppdaterad hemsida

 1. Madde

  Hej!
  Jag hittar ingen mejl till dig så jag srkiver här istället.
  Jag har nämligen en liten fråga till dig.
  Vi väntar vårt andra barn och funderar nu på syskonvagn. Storebror kommer vara nästan 2,5 år när bebisen kommer.
  Jag har köpt en philandteds explorer med syskonsits men känner att jag ångrar mig lite. Tycker den är lite svårstyrd och ”seg” att köra. Och när man går så slår jag i korgen under med fötterna så det är gansak irriterande.
  Vi kikar på Britax B-dual och Beemoo syskonvagn 3…
  Tänkte bara kolla med dig ifall du har någon erfarenhet av dem vagnarna??:)
  Tacksam för svar!

  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej! Mailadress finns i menyn under ”om barnvagnsblogg”, men det går jättebra att lämna en kommentar också. Tyvärr har jag ingen erfarenhet av de vagnarna, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Phil & Teds Explorer är mer av en kvalitetsvagn än de andra två du nämner så den borde vara mer lättkörd. Men jag vet som sagt inte. Har du testat att smörja in hjulaxeln på framhjulet? https://www.barnvagnsblogg.com/att-packa-upp-och-montera-din-nya-barnvagn/

 2. Linda Cathrine

  Jag som tycker om att planera tycker också om att det har skrivit ut rekommenderade priser så man får ett litet hum om vad sakerna kostar 🙂

  1. Elin Inläggsförfattare

   Emmaljungas rekommenderade prislista har legat på hemsidan länge, men det är bra att det står vid varje vagn och så det blir lättare att hitta.

Kommentarer är stängda.