Babystyle Oyster2

Jag har tidigare bloggat om några av Babystyles vagnar som tidigare inte sålts i Sverige och som man har behövt importera från England. Men Babystyles barnvagnar kommer börja säljas i Sverige från och med sommaren. Dessutom kommer en ny modell, Babystyle Oyster 2 som är en uppdatering av klassikern Oyster.

Babystyle-Oyster-2

Oyster2 har fått bättre liggläge, som nu är nästan helt plant och godkänt från nyfödd. Suffletten har blivit ljudlös och varukorgen betydligt större med en ficka för regnskyddet i. Hjulen har också fått en annan design som matchar chassit. Vagnen kan fällas ihop med sittdelen åt valfritt håll. Babystyle Oyster är en liten och smidig duovagn som bara är 55 cm bred. Handtaget är teleskophandtag med skinnklädsel som justeras mellan 93-106 cm. Den har vändbar sittdel, stor sufflett med förlängning, rygg som är ställbar i fyra lägen, ställbart fotstöd och swing-away-båge. Selen är ställbar i olika höjd. Vagnen har punkteringsfria hjul, de främre är svängbara och det finns fjädring på hjulen. Det finns också extra luftfyllda bakhjul att köpa som tillbehör. Liggdel och babyskyddsadaptrar finns som tillbehör.

Babystyle-Oyster-2-ligglägeBabystyle-Oyster-2[3]

Babystyle Oyster2 finns med spegelblankt eller svart chassi och kostar 4250 kronor. Du köper också till ett colour-pack som består av sufflett, sittdyna, fotsack och huvudstöd som kostar 850 kronor. Colour-pack finns i Grape, Ocean, Lime, Tomato och Black. Liggdelen kostar 1590 kronor.

Babystyle-Oyster-2-Ocean

Babystyle Oyster2 väger 11 kg, den är 55 cm bred och blir 70x55x50 cm ihopfälld. Maxvikt är 15 kg. Babystyle Oyster2 kommer till Sverige i början av juli.

I Babystyles övriga sortiment finns bland annat Oyster Max som är en mångsidig syskonvagn och Oyster Gem som är en vändbar sulky, du kan läsa om dem och se priser på dem här. De kommer börja sälja i Sverige till sommaren.

Mer information finns på den svenska distributören 4 Your baby’s hemsida. Babystyle kommer även att komma med fler nyheter under 2014, spännande va?

One thought on “Babystyle Oyster2

  1. Tina

    Jag undrar vilken barnvagn hade du valt idag om du fått ditt första barn? Är det EL som gäller? 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.