Emmaljunga Scooter S har tillkommit

Nu har vi utökat vagnparken med en Emmaljunga Scooter S PP Black/Pink –12.

2012-09-03 13

IMG_0047

Inte så jättebra bilder, jag får ta bättre imorgon tror jag. Körmässigt är det inga större överraskningar. Den är väldigt lik Emmaljunga Ozone som vi älskar. Denna är lite smalare, lite mindre hopfälld och så har den vanlig sittdel. Vi kände att vår dotter var redo att sitta framåt istället för att hänga över bågen under hela vagnturen. Här nedanför ser ni den snygga Inovi Memory Foam dynan som passar utmärkt i vagnen. På bredden blir det lite trångt men det är nog perfekt om man vill ha ett barn mellan 6 och 12 månader i vagnen.

IMG_0037IMG_0034

På bilderna här nedanför är vagnen vinterrustad med en Buppa Brand Pink Flower åkpåse. Så sjukt snyggt tycker jag! Och min dotter verkade trivas i alla fall, där får hon det mysigt i vinter.

IMG_0062IMG_0066

Barnet på bilderna är förresten 17 månader, 80 cm och 11 kg. Recension kommer självklart så småningom, men det dröjer nog ett par månader, det är mycket att göra nu Blinkar

5 thoughts on “Emmaljunga Scooter S har tillkommit

 1. Sara

  Väntar spänt på en recension! Men hittills, vad tycker du om vagnen? Funderar på att köpa en sån imorgon då babyproffsen i stan rear ut årets vagnar för att få plats med dom nya! 🙂

  Svara
 2. Frida

  Hej! SnäääällA hjälp mig!
  Älskar dynan Från Inovi Memory Foam men undrar om den passar bra i emmaljungas vanliga vagn? (Nitro+cc) och blir barnen varma av att sitta i dynan? Måste hs en dyna till min lilltjej när vi bytar till sittdelen till sommaren då nitrons och cc sittdel är enorm.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, den passar jättebra i emmaljungas vanliga vagn och är verkligen perfekt till bebisar som behöver lite mer stöd. Om den blir varm eller sval vet jag tyvärr inte.

   Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Vagnen är köpt på Babyproffsen. Dynan är recensionsex men finns att köpa på bland annat köp barnvagn, babyland och lek mer.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.