Elodie Details vårnyheter

Nu presenterar Elodie Details sin vårkollektion för 2014. Bland nyheterna finns en hel del barnvagnstillbehör. Det kommer ett helt nytt mönster som heter Graphic Grace, svart och vitt i oregelbundna diamantformer. Detta mönster finns på de flesta tillbehör och kommer även på paraplysulkyn Stockholm Stroller.

103816_GraphicStroller2 copy

Barnvagnsdynan Cosy Cusion kommer i tre nya designer, Petit Royal Pink, Petit Royal Blue, Graphic Grace och La Baroque. Dynan har en slitstark sommarsida och en vintersida i enfärgad fleece. Priset är 349 kronor.

103777_cosycushion_petit_pink103778_cosycushion_petitblue

 

Elodie Details regnskydd kommer i två nya färger, Petit Royal Pink och Graphic Grace. Regnskyddet har en lucka fram och dragkedja på sidan. Priset är 379 kronor.

Det kommer också bomullsfiltar i den omåttligt populära designen Apple of my Eye och även i nya designen Graphic Grace. Den är ökotex-certifierad, måttet är 80×80 cm och priset 349 kronor.

De flesta nyheterna kommer in på lager i slutet av februari. Sedan finns förstås en hel del icke-barnvagnsrelaterade nyheter också, de kan man spana in på Elodie Details hemsida.

5 thoughts on “Elodie Details vårnyheter

    1. Elin Inläggsförfattare

      Det har jag inte testat, men det ska vara en universal dyna som passar i princip alla vagnar 🙂

  1. Camilla

    Ååh dynorna är så fina. Men jag önskar att dom hade gjort ett blått regnskydd i royal petit också! :))

Kommentarer är stängda.