Elodie Details Stockholm Stroller i nya färger

Jag har tidigare bloggat om Elodie Details Stockholm Stroller, nu kommer den i två nya färger. Paraplysulkyn ska få det populära mönstret “Apple of my eye” och även “White Edition”. Själv spanade jag in den på Baby & Barn-mässan.

IMG_0040IMG_0043

Vagnen har fullt liggläge, uppfällbart fotstöd och en riktigt bra och täckande sufflett.

IMG_0045

De nya färgerna kommer i mitten av mars och finns då bara i 120 ex, nästa leverans kommer först i juni så förhandsboka nu om du vill ha en! Priset ligger på 2399 kronor.

Elodie-Details-Aplle-of-My-Eye-stockholm-stroller

Elodie Details Stockholm Stroller blir 110x33x28 cm hopfälld och 64×50 cm uppfälld. Vagnen väger 7,9 kg och maxvikt är 15 kg.

Även sittdyna och regnskydd kommer i de nya färgerna “Apple of my eye” och “Black Edition”. Det nya regnskyddet har en lucka i genomskinlig plast som går att vika ner framför hålet, otroligt smart! Det levereras i en väska som går att hänga på vagnen. Rengskyddet kostar 349 kronor och sittdynan 299 kronor.

4 thoughts on “Elodie Details Stockholm Stroller i nya färger

  1. Joanne

    Hej, jag ska resa bort en vecka i höst och är ute efter en resesulky. Är väldigt sugen på Stockholm stroller golden grey eller graphic grace. När vi reser kommer min dotter vara lite över 4 månader. Går det an att ha henne i Stockholm stroller eller rekommenderar du någon annan? Tacksam för svar, dåjag är helt lost i sulky världen ?

Kommentarer är stängda.