Etikettarkiv: Elodie Details Stockholm Stroller

Elodie Details Stockholm Stroller i nya färger

Jag har tidigare bloggat om Elodie Details Stockholm Stroller, nu kommer den i två nya färger. Paraplysulkyn ska få det populära mönstret “Apple of my eye” och även “White Edition”. Själv spanade jag in den på Baby & Barn-mässan.

IMG_0040IMG_0043

Vagnen har fullt liggläge, uppfällbart fotstöd och en riktigt bra och täckande sufflett.

IMG_0045

De nya färgerna kommer i mitten av mars och finns då bara i 120 ex, nästa leverans kommer först i juni så förhandsboka nu om du vill ha en! Priset ligger på 2399 kronor.

Elodie-Details-Aplle-of-My-Eye-stockholm-stroller

Elodie Details Stockholm Stroller blir 110x33x28 cm hopfälld och 64×50 cm uppfälld. Vagnen väger 7,9 kg och maxvikt är 15 kg.

Även sittdyna och regnskydd kommer i de nya färgerna “Apple of my eye” och “Black Edition”. Det nya regnskyddet har en lucka i genomskinlig plast som går att vika ner framför hålet, otroligt smart! Det levereras i en väska som går att hänga på vagnen. Rengskyddet kostar 349 kronor och sittdynan 299 kronor.

Elodie Details gör paraplysulky

Elodie Details som gör barnvagnstillbehör har nu även kommit med en egen vagn, Stockholm stroller. Elodie Details Stockholm stroller är en paraplysulky med fullt liggläge, uppfällbart fotstöd och en sufflett som går att dra fram väldigt långt. Vagnen sägs även ha extra stora hjul men jag hittar inget mått på dessa. Vagnen finns i tre färger, Black edition, Retro revolution och Rockabilly dot.

image

Hopfälld blir Stockholm stroller 110 x 28 x33 cm och den väger 9 kg. Maxvikten är 15 kg. Elodie details Stockholm stroller kostar 2399 kronor och med på köpet får man även en påse att transportera och förvara den i. Vagnen har precis släppts på marknaden.

imageimageimage

Personligen tycker jag att Retro Revolution är riktigt läcker, men det är kanske lite saftigt pris för en paraplysulky.