Mot Baby & Barn!

I eftermiddag ger jag mig av mot Baby & Barn mässan! Tanken är att jag ska vara där både i eftermiddag och hela dagen imorgon. Självklart kommer jag rapportera allt av barnvagnsintresse på bloggen. Men vill man ha en sneak-peak av vad som komma skall kan man hålla koll på min instagram där jag heter Barnvagnsblogg, så hoppas jag kunna uppdatera några gånger i alla fall.

One thought on “Mot Baby & Barn!

  1. Mia

    Jag är så himla nyfiken på Koelstra Mambo Daily, kan du inte se om det går att få göra ett test på en sådan? Svårt att beställa en på postorder från utlandet helt outvärderad.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.