Bugaboo Pendleton och 3(rd) Avenue

Bugaboo + Pendleton

Bugaboo presenterar idag ett nytt samarbete med Pendleton Wollen Mills. Det är tre olika tygdesigner som kommer finnas som topset till Bugaboo Donkey, Bugaboo Cameleon 3 och Bugaboo Bee. Bugaboo Donkey kommer i ett svart- och rödrutigt mönster som kallas “Rob Roy”. Finns att köpa både som topset och då ingår en filt, eller som sufflett.

Bugaboo-Donkey-Pendleton

Bugaboo Cameleon 3 kommer i en design med gråa kors som kallas “crossroads”. Även till Cameleon 3 ingår en matchande filt.

Bugaboo-Cameleon-3-pendleton

Bugaboo Bee kommer i ett randigt mönster i färgerna blå, röd och grå. Mönstret kallas “Spirit of the Peoples”.

Bugaboo-Bee-Pendleton

Filten som ingår i alla tre set är helt i ull och har måttet 118×92 cm. Designen finns i butik från och med september 2013 och sex månader framåt. Mer information om Bugaboo + Pendleton kan du hitta här och här.

Bugaboo Cameleon 3(rd) Avenue

Bugaboo Cameleon 3 kommer också i en ny special edition, Bugaboo Cameleon 3(rd) Avenue.

Bugaboo-Cameleon-3(rd)-avenue

Bugaboo-Cameleon-3(rd)-avenue[3]

Bugaboo-Cameleon-3(rd)-Avenue[5]

Den har grått tyg på utsidan. På insidan av sufflett och liggdel gömmer sig ett bomullstyg i midnattsblått med fiskbensmönster i brunt. Handtag och bygel är i äkta läder. Designen är inspirerad av New York-stilen och passar den sofistikerade föräldern.

Bugaboo + Andy Warhol

Att Bugaboo samarbetar med Andy Warhol är old news. Jag ville bara visa bilder på dessa väldigt limiterade upplagorna med det fina flowers-mönstret. Bugaboo Cameleon 3 i denna design såldes bara i 20 ex fram till den 10 juni, men visst är den fin?

Bugaboo-(RED)- -Andy-Warhol-Cameleon-3

Även till Bugaboo Bee har detta fina tyg kommit som en limited edition. Det finns 9 ex av detta Bee som börjar säljas IDAG endast i Bugaboo Brand Store i Amsterdam. Priset är 669 euro och den kan bara köpas i den fysiska butiken, max en per person.

Bugaboo-Bee-Andy-Warhol-Flowers

Uppdateringar av Bugaboo Bee +

Bugaboo har också lite i smyg gjort några små förändringar på Bugaboo Bee. Den har fått mjukare och mer vadderat sittdelstyg, längre grenrem och istället för en svart knapp för ihopfällningen finns nu två, en på varje sida. Det är lite oklart när uppdateringen skett men troligtvis någon gång under våren.

DSC07375