Crescent Compact 360 XT Air i grått

Crescent Compact 360 XT Air är slut hos Crescent och alla färger utom svart utgår. Vill man ha en bör man alltså knipa en hos närmaste återförsäljare snart. Till hösten kommer dock en ny gråmelerad färg och till våren kommer ännu fler färger. Här kommer bilder på Compact 360 XT Air i nya grå färgen.

image1

image4image2image3

Den grå färgen kommer också till Crescent Comfort och det kommer också en skötväska i samma tyg.

image5

Tack till Din Baby för bilderna.

12 thoughts on “Crescent Compact 360 XT Air i grått

 1. Emelie

  Är på jakt efter en barnvagn och har kikat runt på din blogg, den enda vagnen som matchar mina önskemål är Teutonia cosmo v3. Var även och kollade på barnvagnar idag med min son, dock hade dom inte Teutonia 2015 årsmodellen inne tyvärr. Men är det mycket skillnad på Teutonias tidigare årsmodeller och 2015?
  Det jag är ute efter är en lätt och smidig vagn(åker mycket buss/spårvagn och bil ibland) som man helst kan fälla ihop med sittdelen på, suffletten ska gå och dra fram nästintill lika mycket som man kan göra på en Emmaljunga edge(har en äldre Emmaljunga edge hemma) och selen ska vara justerbar på höjden. Det som slog mig lite var att Teutonia vagnen verkade vara ganska kort i sitsen? Min son var på 8 månaderskontrollen 76 cm lång och vägde 9 kilo, hans pappa är 2 meter lång så han kommer nog bli en ganska lång kille. Vill ju inte köpa en vagn som han sedan inte kommer få plats i på längden, har du tips på andra vagnar med längre sittdel men som ändå uppfyller mina krav? Eller borde jag satsa på en Teutonia cosmo tycker du? 🙂

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Skillnaden är att det är andra hjul, annan yta på chassit, handtag i leatherette och solkepsen framtill (beroende på hur gammal den var). Jag vet inte om du läst min recension av Comso? https://www.barnvagnsblogg.com/recension-av-teutonia-cosmo/ Jag skriver där om hur jag tycker storleken på sittdelen är. Min 4-åring ryms i den så jag tycker inte den är särskilt liten. Cybex Priam eller Easywalker Mosey/Mini kanske? Måste det vara icke ergonomisk sittdel? Annars är Emmaljunga Viking ett alternativ.

   Svara
 2. Emelie

  Oj, glömde skriva jag helst vill ha så man kan vända sittdelen framåtvänt och bakåtvänt. Nu när han fortfarande är så liten vill jag se mitt barn när vi är ute och kör, men sen när han blir äldre vill han nog sitta och kolla utåt 😉

  Svara
 3. Nina

  Men åååh så fin. Vet ikke om jeg vil ha denne i beige, eller vente til den grå kommer. De er så fine 🙂

  Svara
 4. Denice

  Attans.. jag som nästan just köpt en Crescent Compact Air XT i beige. Hade ju sååååå mycket hellre velat ha i denna färg!???

  Svara
 5. Hanna

  Hej!
  Jag är ute efter en sittvagn till min dotter på 11 månader, vi har just nu Emmaljunga super nitro, med sittdel, men anser att den är lite väl stor.
  Vilken skulle du tro passar oss bäst, vi bor på landet och har en del snö på vintern. Det står mellan Crescent 360 xt air, eller Emmaljunga scooter s air. Har även funderat på kronan? Vilken av dessa skulle du tro passar oss?

  Undrar även om du vet när den här grå färgen kommer att släppas i butik?

  Tacksam för svar. Mvh Hanna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag tror att Crescent eller Emmaljunga är bättre val om den ska gå bra i snö, Kronan Sulky är lite för lätt och liten och går inte så bra i snö. Har inte testat någon av de två själv så jag har svårt att råda dig i vilken som är bäst. Den grå ska komma i början av oktober.

   Svara
 6. Sofia

  Hej!
  Har helt kärat ner mig i denna vagn, men jag vill dock kunna ha min son mot mig så min fråga är.
  Finns det någon barnvagn som är liknande crescent compact 360 air i utseendet men som är vändbar antingen hela sittdelen eller handtaget?
  Mvh Sofia

  Svara
 7. Sophie

  Hej!

  Har förälskat mig helt i denna vagn, vet du
  Möjligtvis hur bred den är när den står på sidan, ihopfälld. Alltså på två hjul. Svårt att förklara. För vi har hundbur i bilen och är ofantligt trött på mon Emmaljunga som tar sån plats. Så vill ha den hemma och en i bilen (då jag måste ha sittdelen till el i framsätet och chassit bak)

  Med vänlig hälsning, Sophie

  Svara
 8. jeanette palmhäll

  Hej. Har precis köpt denna vagn i new grey o är så nöjd ? men jag skulle vilja ha en fotsack till den men hittar ingen när jag söker vet du om det tillverkas eller om någon annan passar? Mvh Jeanette

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.