Bugaboo + Van Gogh

Bugaboo har precis presenterat ett nytt samarbete med konstnären Vincent Van Gogh och Van Gogh museet. Man har valt en print från Vagn Goghs målning Almond Blossom.

Bugaboo Bee3 Van Gogh

Denna nya design kommer gå att köpa som en komplett Bugaboo Bee3. Den har khakigrönt chassi med grönt leatherettehandtag, bas i Teal/Petrol och med den fina målningens print på suffletten. Det kommer också en åkpåse och Bee3 Breezy solsufflett med samma fina print.

Bugaboo Bee3 Van Gogh liggdelBugaboo-Bee-Van-Gogh

Bugaboo-Van-Gogh-åkpåse

Bugaboo Bee3 sittvagn kommer kosta 7999 kr, liggdel till Bee 1350 kronor, åkpåse 1399 kr och Breezy solsufflett 999 kr. Allt finns tillgängligt från April och finns i begränsad upplaga.

4 thoughts on “Bugaboo + Van Gogh

 1. Anna

  Hej, detta har inget med inlägget att göra, men eftersom att du är barnvagnsproffs tänkte jag fråga om råd. Jag har just nu en emmaljunga mondial de Lux med stora fasta lufthjul och är ute efter en extravagn som är lite smidigare när man tex åker o handlar går i affärer och på resan. Har fastnat för crescent trike och beemoo maxi travel.. Vilken skulle du rekommenderar av dessa två? Dem ligger ju ungefär samma prismässigt och är väl ganska lika i storlek och vikt? Tack för en fin blogg /Anna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag tycker nog att både Flexi Travel och Trike är ganska stora vagnar, mer som en vanlig vardagsvagn än en extra bilvagn om du frågar mig. Av de två skulle jag nog välja Maxi Travel, som är lättare. Men jag skulle råda dig att kika på Beemoo Flexi Travel som är ännu nättare. Eller kika på detta inlägg med massor av förslag på smidiga vändbara vagnar. https://www.barnvagnsblogg.com/mailfraga-jag-behover-en-bakatvand-eller-vandbar-sulky-eller-resevagn-vilka-finns-det/

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.