Brio Smile med Sing-sittdel

Nu har jag testat. Brio Sings sittdel passat utmärkt på Smile och det går även att fälla den i liggläge. Ett bra alternativ för de som gillar ergonomiska sittdelar, dessutom har Sings sittdel högre rygg.

2012-12-30 11.50.51

2012-12-30 11.51.26

2012-12-30 11.51.59

2012-12-30 11.52.26

13 thoughts on “Brio Smile med Sing-sittdel

 1. Johanna hallberg

  Hejsan! För mig hade en brio smile med sings sittdel varit den ultimata vagnen men hur gör man om man vill köpa den så? I vilka affärer kan man köpa enbart chassi och enbart sittdel och hur mycket skulle det på ett ungefär kosta tror du? Mvh Johanna

 2. Johanna

  Jag undrar samma sak! Undrar dessutom om du ser någon nackdel att göra så?! Defekter eller passar sittdelen perfekt till cassit

  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, den passar precis som den ska, de har exakt samma fästen.

   Hur man får tag på den kombinationen vet jag inte riktigt. Om man ber riktigt snällt kanske man kan få köpa smile-chassi och sing-sittdel för sig, men det är långt ifrån säkert. Annars kan man kanske beställa dem som reservdelar och bygga ihop själv. Det enklaste alternativet skulle nog vara att köpa en Smile och sedan köpa en begagnad sing-sittdel (för de är ganska billiga).

 3. Frida

  Har du även testat om sings liggdel passar på smiles chassi?

  Med vänlig hälsning, Frida

 4. Malin

  Vet du fr.o.m vilken årsmodell sings sittdel passar i Smilen? Hörde att fästena gjordes om vid någon tidpunkt…

 5. Hannah

  Det funkar åt andra hållet va? Jag vill ha en smile-sittdel till mitt sing-chassi. Vet du vart man kan köpa sittdelen som billigast?

  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, fästena är samma i alla fall, det kan ju vara någon liten detalj som tar i eller liknande men jag tror inte det. Jag vet inte om det går att köpa löst alls, men kanske som reservdel, ta kontakt med en Brio-återförsäljare och hör.

 6. Hannah

  Hej,

  Vet du om Brio Sings liggdel passar på en Carena Double Swing? Läste någonstans att en liggdel från Brio skulle kunna funka på denna vagn. Får inte ta på en ny svart liggdel till Carena´n. Har du några tips på var de skulle kunna finnas?
  Tack på förhand!
  Mvh Hannah

  1. Elin Inläggsförfattare

   Eftersom double swing är en dubbelvagn har jag svårt att tänka mig att en singelvagn liggdel skulle passa, den är antagligen mycket bredare. Britax köpte brio och carena och lade ner carena, nu har leker köpt upp restlagret, det kan hända att den liggdelen helt enkelt är slut.

 7. Maria

  Hej! Ledsen att skriva på ett så gammalt inlägg. Men jag undrar, kan man använda en lift i en ergonomisk sittdel? Jag har använt en lift i Smiles sittdel utan problem, og nu överväger jag att köpa en Sing sittdel pga mögel i Smile sittdelen, men vet då inte om jag kan använda lift i Sings sittdel igen. Jag undrar också, det att Sings sittdel har högre rygg, är det helt enkelt att sittdelen är längre? Stort tack på förhand för svar!

Kommentarer är stängda.