Brio 2013

2013 kommer en vagn som heter Brio Smile. Den har 12 tums lufthjul bak och 8 tums lufthjul fram. Den har även vikledshandtag och är bara 57 cm bred, till skillnad från Sings 69 cm. Eventuellt kommer den också att ha “vanlig” sittdel, alltså inte ergonomisk som Brio Sing. Den kommer i januari 2013 och kommer kosta ungefär 1000 kronor mer än Sing.

Brio-Smile

Brio-Smile[3]

Det kommer även komma vinterhjul till Brio Go, men de kommer endast att gå att fästa på Go från årsmodell 2013. Vagnen och vinterhjulen kommer i oktober. Jag tycker det ser ut som att vinterhjulen är i samma bredd som bakhjulen och även lika stora.

Brio-Go-vinterhjul

Det har även spekulerats i en ny tvillingvagn, liknande Brio Go, men någon sådan blir det inte i år i alla fall.

Här ser ni även nya färger på Brio Spin. Bilderna kommer från Köpbarnvagns facebooksida.

Blir du sugen på att titta lite närmre på vagnarna, kanske klämma på dem och ställa alla frågor du har om dem? Då ska du ta chansen den 6 september. Då har Brio Store på Norrlandsgatan i Stockholm kundkväll mellan 19-21. Det kommer även lottas ut en Brio Race bland besökarna. För att få delta behöver du gilla Brio Stores Facebooksida och inboxa ditt namn till dem senast den 2 september. Jag hade hemskt gärna varit där själv, men tyvärr bor jag i Göteborg.

2 thoughts on “Brio 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.