Barnvagnstest från förr

När några bekanta städade inför en flytt hittade de att par barnvagnstest från när deras barn var små. Testen är från ICA-kuriren och tyvärr står inget årtal på dem, men de ska vara från -86. Vagnen som jag själv åkte som liten, en kombi från Gesslein, finns med i testet. I testet finns också Gesslein Panorama, Royal och Sierra, Brio Exklusive, Noblesse och Olympia, Emmaljunga Ringo, Softline, Loveline och Princess, ORA/Jovi Bettina, Mirella, Valentina, Victoria och Sabina.

DSC03665

På första sidan finns tips på vad man ska tänka på vid barnvagnsköpet. Jag håller med om de flesta punkter, förutom att barnvagnen ska tåla regn, det finns det inga som gör nu för tiden, det är regnskydd som gäller 😉

DSC03677

Observera att de mått som anges i testet gäller ihopfällt chassi utan hjul.

DSC03667

Jag har tagit närbilder på testet och hoppas att det ska gå att läsa någorlunda vad som står (bilderna är klickbara).

DSC03681DSC03682

DSC03684DSC03687DSC03685

Sedan följer testet av Kombi-vagnar. Det här med kombivagn var en helt ny uppfinning, läs gärna den inledande texten om de moderna kombivagnarna. I detta test finns Ringo Sport Kombi, Emmaljunga Kombi, Carletto, Streng, Hartan och Gesslein.

DSC03671DSC03672DSC03673DSC03674

Hoppas att det kan glädja någon, jag tyckte i alla fall det var lite roligt att läsa.

9 thoughts on “Barnvagnstest från förr

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det är ju jätteroligt att det fanns sparat 🙂 Tack så mycket för att ni tänkte på mig 🙂

 1. Matilda

  Åh vilket fint test! Jag har precis investerat i en Gesslein kombivagn, lika som både du och jag åkt i som små.
  Jag skulle egentligen bara vilja föreslå dig ett tillägg till inlägget. Jag som är retrovagnsintresserad söker ofta efter information om olika vagnstyper och om de modeller som testats stod med i själva texten till inlägget tror jag att fler hittar dit via googlesökningar.

  Din blogg är toppen för nyfrälsta i barnvagnsträsket!

 2. ida

  Åh. Skulle vilja veta vad det står om Ora. Vilket år är det? Hade uppskattat att du mailade 🙂 ♡

 3. Sara

  Hejsan!
  Skulle du vilja vara UNDERBAR att skicka dessa bilder till min mail?
  Jag samlar på Gesslein.
  Med vänlig hälsning Sara

Kommentarer är stängda.