Barnvagnsönskelistan från Jollyroom.se

Detta inlägg är ett samarbete med Jollyroom.

Har du svårt att komma på vad du ska önska dig i julklapp? Varför inte lyxa till det och pimpa din barnvagn lite? Att göra barnvagnen både snyggare och mer praktisk kan inte bli annat än en bra julklapp till en barnvagnsnörd. Jag har satt ihop en liten önskelista och det är en blandning av saker som jag själv har som jag vet är bra och saker som jag själv önskar mig. Eftersom Petrolblå är min favoritfärg så går hela önskelistan i den färgen.Collage

1. Högst på min önskelista just nu står Nordlys Melange Blue åkpåse, och jag erkänner, det är för att den är så grymt fin. Att åkpåsen dessutom kan förlängas till 127 cm så att den går att använda hur länge som helst gör inte saken sämre.

2. Till det önskar jag mig Nordlys handvärmare i äkta fårskinn. Nu i vinter börjar man lätt frysa om händerna när man är ute på barnvagnspromenader, särskilt när vantarna åker av stup i ett för att det är något barn som behöver hjälp med vanten, eller behöver snytas, eller en mössa som behöver rättas till. En handvärmare gör att händerna håller sig varma och goa.

3. På min önskelista står också Greentom Upp i finaste färgen Petrol. En miljövänlig barnvagn är helt och hållet min melodi. Men främst önskar jag mig och längtar efter den nya modellen, Greentom Upp+ som kommer först i maj.

4. Ett regnskydd är ett måste denna årstiden, särskilt om man som jag bor i de södra delarna av Sverige. Vinter & Blooms Mini Dots regnskydd håller tätt, passar i princip alla vagnar och har en lucka framtill för heltäckande skydd. Dessutom är det lagom uppiggande med sina prickar samtidigt som det matchar till nästan allt.

5. Ingen har väl missat att det runt jul är mörkt ute nästan dygnet runt? Se till att du syns i mörkret så att ingen kör på dig och det finaste du har. Pogus barnvagnsreflexer syns på 200 meters håll och de finns i svart så att de knappt syns på ett svart chassi. Var säker-bli sedd.

6. Något annat jag önskar mig är Skip Hops organizer, jag tycker det verkar så himla smart att man kan förvara värdesakerna i en ficka på utsidan som lått gör att ta loss och bära med sig. Jag använder ofta organizer eller handtagsväska men just denna har jag aldrig testat.

7. Min favoritståbräda Lascal Buggy Board Maxi kan komplettera vilken vagn som helst. Det självklara valet för mig när det kommer till ståbrädor. Lätt att få att sitta fast riktigt hårt, bra hjul med dämpning och framförallt, lätt att gå bakom.

8. Tyvärr är barnvagnsstölder ganska vanliga, för att vara på den säkra sidan vill jag därför tipsa om att använda ett barnvagnslås. Tiny Travel barnvagnslås är så litet att det ryms i jackfickan eller skötväskan och du kan alltid ha det med dig. Det låses med kod så det finns inga nycklar du kan tappa bort.

9. Slutligen är det väl dags för att pimpa upp barnvagnen lite, tycker ni inte? Petite Cheries Sittdyna i Moroccan Ocean är riktigt fin och lätt att hålla ren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.