BabyJogger City Versa GT!

BabyJogger ska komma med en vagn som heter BabyJogger City Versa, den har jag bloggat om här. Den skulle kommit i juni men har tyvärr blivit försenad och har nu beräknad leverans 15 augusti. Nu har jag fått reda på att Versa kommer ha GT-hjul!

Jag har en GT som jag tycker mycket om, de sakerna som jag tycker är lite sämre med den är att den bara har tre hjul, att den har så stor svängradie och att sittdelen inte är vändbar. Allt detta är förändrat till det bättre på Versan och med GT:ns hjul blir det kanske den ultimata vagnen? Den har dessutom GT:ns fördelar, som enorm sufflett med två tittluckor, extremt enkel att fälla ihop och liten hopfälld.  Jag hoppas även på det härliga givet som finns GT:ns chassi och att Versan är lika lättrullad.

I Sverige kommer Versa endast att säljas med GT-hjul. Leveransdatumet är alltså 15 augusti och rekommenderat pris ska ligga på 5995 kronor.

Här finns även en videorecension av vagnen (med punkteringsfria hjul).

9 thoughts on “BabyJogger City Versa GT!

 1. Jennie

  Ledsen för en säkert dum fråga men vad betyder GT-hjul? Tycker att vagnen ser intressant ut, den där ska jag absolut klämma lite på när den kommer sedan.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Det är samma hjul som sitter på BabyJogger City Mini GT. De är 8,5 tums punkteringsfria terränghjul. De är i gummi och ser ut precis som lufthjul.

   Svara
 2. Emelie och lilla familjen

  Underbara nyheter! Så fort jag fått tillfälle att provköra lite så kommer vi nog välja denna vagn till bebisen som kommer i november. Tur att det inte blev ett sommarbarn så att vi behövt vara ”utan” vagn under väntetiden.

  Svara
 3. Sandra

  Fast ”givet” i chassit är väl bara att det är glappt? För det är den största nackdelen med BabyJoggers vagnar, att de enbart har fjädring på framhjulet, körningen blir väldigt stel för händer och armar tycker jag. Hade gärna sett att de haft fjädring liknande den på Ozone/Nitro-chassit.

  Och alltså bara GT-hjul i Sverige?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, jag tycker inte att det glappar. Det går inte att rucka på handtaget tex. det är mer som att den sviktar och ger efter lite när man kör på ojämna underlag. Ja, jag älskar ozonens fjädring och hade gärna haft den på alla vagnar ;-). Men Versan ska ha fjädring på alla fyra hjul. Ja, bara GT-hjul i Sverige.

   Svara
 4. Emma

  jag har beställt en versa på barnenshus och blev lovad att barnvagnen skulle komma i början av agusti för vi ska på semester nu den 12 och dom lovade att den skulle va här innan dess 🙁 Nu blev jag ledsen när jag läste detta 🙁

  Svara
 5. Anonym

  Någon som vet hur vagnen är att köra på vintern? Eller hur Gt:n är om det nu är samma hjul??mvh/Gabriella

  Svara
 6. Anonym

  Jag har versan och den är så himla bra! toppbetyg från mig, och alla som provkört den. Smidig, stabil och lätt! har tidigare haft en emmaljunga city cross, vagnarna är som natt och dag. var så trött på den klumpiga emmaljungan. jag är pos överaskad varje ggn jag kör den. har även tillhörande ståbräda och även den får toppbetyg. 2-åringen älskar att stå där så våran dubbelvagn blir aldrig använd. så vänner, ska ni köpa vagn? köp denna om ni vill ha den smidigaste och bästa!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.