Babyjogger City Mini Zip

Babyjogger kommer med mycket nytt i år. Nu har Babyjogger Vue och Babyjogger City Lite kommit ut i butik, mer info om dem hittar du här. Detta inlägget ska handla om ännu en ny vagn, nämligen Babyjogger City Mini Zip. Läs också min recension av Babyjogger ZIP här. City Mini Zip är den Babyjogger-vagn som blir minst ihopfälld, den fälls nämligen inte bara på mitten som vanliga city mini utan den går även ihop på bredden, ungefär som en paraplysulky. Den fälls genom att dra i ett handtag i sitsen precis som Babyjoggers andra vagnar. Den har också automatiskt lås ihopfälld.Babyjogger-Zip

City Mini Zip har nästan plant liggläge och uppfällbart fotstöd. Den har också stor sufflett med UV-skydd 35+. Vagnen har små svängbara och låsbara framhjul och ganska små hjul även bak. Hjulen är EVA-hjul och framhjulen har fjädring. Den har helt handtag som inte är ställbart, den har vanlig fotbroms och varukorg. Den finns också en förvaringsficka i ryggen och när man fäller ner ryggen öppnas ett vädringsnät baktill.

Babyjogger-City-Mini-Zip-Teal

City Mini Zip väger 7,3 kg och blir 75x32x25 cm ihopfälld och är 100 cm lång och 50 cm bred uppfälld. Maxvikt är 25 kg. Den finns i färgerna svart, röd och den blåa färgen Teal.Babyjogger-City-Mini-Zip-ihopfälld

Babyjogger City Mini Zip har inte kommit ut i Sverige än, som det ser ut nu kommer den komma i slutat av augusti. Priset kommer att vara 2995 kronor.

11 thoughts on “Babyjogger City Mini Zip

  1. Elin Inläggsförfattare

   Det finns en bygel som säljs i andra länder, men den finns inte att få tag på i sverige än, kanske till våran har jag för mig att jag hörde. Den verkar väldigt smart och kan sitta kvar på vagnen när den fälls ihop.

 1. Sanna

  Vet du vad bygeln heter ? Har försökt hitta på ebay och ser även att det finns två olika byglar på lekmer.se men det står ju inte att någon av dem ska passa till Zip. Den kanske gör det endå ?

 2. Linda

  Vet ni om man kan ha någon annan sufflett som passar?.
  Eftersom det ej finns någon tittlucka på suffletten.

  Tacksamför svar:)
  /Linda

  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, det skulle jag inte tro, Zipens sufflett är väldigt speciell och i ett elastiskt tyg eftersom den viks ihop när vagnen fälls ihop.

Kommentarer är stängda.