Vinter & Bloom Mini Dots

Märket Bliss Sthlm byter namn till Vinter & Bloom och i samband med det lanserar de även en ny kollektion som heter Mini Dots som består av åkpåsar, sittdynor och regnskydd med prickigt mönster och i “sobra skandinaviska färger”.

Winter-&-Bloom

Åkpåsar

Mini Dots åkpåsen är varmfodrad med vind- och vattenavvisande utsida. Längst upp finns en fuskpälskant som är avtagbar. Huvudöppningen är också justerbar. Åkpåsen öppnas med dragkedja från båda sidorna och locket kan tas av helt. Baktill finns öppning för fempunktssele och antiglidmaterial så att åkpåsen ska sitta på plats. Det finns också en ficka att fästa över ryggstödet på barnvagnen.

2015-08-28 11.11.54

Nertill är åkpåsen öppningsbar så att små smutsiga skor kan titta ut. Längst ner är det också glansigt smutsavvisande material inuti åkpåsen.

2015-08-28 11.12.37

Åkpåsen ska passa upp till fyra år och efter att ha sett den tror jag det kan stämma, i Cybex Balios M, som är en rymlig vagn, såg den nästan stor ut. Åkpåsen är 110 cm lång och 53 cm bred.

2015-08-28 11.10.31

Åkpåsen är fodrad med polyestervadd och innertyget är microfleece. Åkpåsen finns i tre olika färger, Cotton Candy, Ebony Black och French Blue, alla med prickar på. Åkpåsen finns i butik nu och kostar ca 1100 kronor.

lifestyle03_hres

Mini Dots sittdyna har en sida i vattenavvisande polyester och en sida i fleece. Den är extra bred upptill för att sitta bra. Den har knytband i sidan för att fästa i vagnens D-ringar och uttag för fempunktssele med tre olika höjder för både axelbanden och grenbandet. Sittdynan är 86×42 cm och finns i tre färger, Cotton Candy, Ebony Black och French Blue. Den kostar 349 kronor.

cottoncandy2_hresebonyblack2_hresfrenchblue2_hresfrenchblue1_hres (1)2015-08-28 11.15.04

Regnskyddet i samma kollektion passar både till liggvagn, sittvagn och sulky. Det har ett avtagbart fönster framtill med ventilation i och regnskyddet är vindtätt och vattentätt. Det ingår ett fodral med dragkedjeöppning som enkelt fästs på barnvagnen med kardborrefästen. Regnskyddet har reflexer så att man syns i mörkret. Det finns i tre färger, Cotton Candy, Ebony Black och French Blue och kostar 349 kronor.

cottoncandy4_hresebonyblack1_hres (1)frenchblue4_hrescottoncandy3_hresfrenchblue2_hres (1)

Tre nya produkter som båda är snygga och verkar praktiska, välkommet!

7 thoughts on “Vinter & Bloom Mini Dots

 1. Annika

  Hej! Jag tycker också att den rosa åkpåsen ser lite väl stor ut i Balios. Har du testat några andra påsar i den vagnen?
  Jag är lite intresserad av Cybex egen påse men det finns så lite info om den. Tex hur öppnas den, kan man ha öppet den i fotändan, vilken storlek har den. Råkar du känna till något av detta?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, jag har inte testat Cybex åkpåse och jag tror att den är anpassad till Priam, jag vet inte hur den funkar i Balios. Tror att vanliga åkpåsar som Elodie Details, Petite Cherie och Buppa sitter bra i Balios.

   Svara
 2. M

  Hej! Tack för att du finns, haha! Jag knarkar din blogg varje gång jag köper barnvagn 😀 Nu har Jag en fråga om Briovagnarnas (eller ja, Britax ni då) hjul. Jag är intresserad av en Brio Go/Next eller Brio Smile, men finns Brio Go och Smile enbart med såna där punkteringsfria hjul som det fastnar ett ton med grus i? Eller är det någon särskild årgång man ska titta efter då vagnarna började göras med gummihjul? Hoppas du förstår vad jag menar, jag vill alltså helst undvika ”grushjul”, hahaha 😀

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Alla Smile har lufthjul. Alla Go Next har lufthjul bak och grusfria hjul fram, inga Go har lufthjul utan vanliga grusätare.

   Svara
 3. Johanna

  Hej.
  Undrar om du har testat en Winter and Bloom åkpåse i Kronan sulkys s? Funkar det tror du eller blir det för trångt? Tips annars på bra åkpåse för en rimlig peng till en 3-åring i en Kronan sulkys s?

  Svara
 4. Nathalie

  Hej! Jag undrar ifall vinter och Bloom åkpåsen funkar i etn brio smile , Sittvagn? Den ser ganska så lång ut ? Tack för svar 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.