Uppfällbart ryggstöd i Emmaljungas liggdelar

Emmaljunga har smugit in en nyhet i alla deras liggdelar, de har smygstartat årsmodell -15 lite grann. På både City Korg Supreme, Super Vikings liggdel och Vikings liggdel finns nu inbyggt ryggstöd i botten av liggdelen. På så sätt kan barnet sitta upp i liggdelen när de blivit lite större och vill komma upp och se lite mer, utan att man behöver byta till sittdel. Tidigare har det bara varit Edge liggdel som haft den funktionen.

Ryggstöd Super VikingRyggstöd Super Viking2

Det ska också gå att eftermontera ett ryggstöd i Emmaljungas liggdelar, om man har en äldre City korg eller Super Viking/ Viking-liggdel. Det verkar kosta runt 100-200 kronor, men kolla upp med din Emmaljunga-återförsäljare om de har möjlighet att montera det och vad det skulle kosta.

14 thoughts on “Uppfällbart ryggstöd i Emmaljungas liggdelar

 1. Elin

  Superbra blogg!
  Måste fråga (om du orkar svara) är ute efter vår första barnvagn till vårt första barn.

  Vad rekommenderar du för barnvagnar om man är ute efter en lätt barnvagn som tar lite plats i bilen. Gärna en färgglad barnvagn som ska klarar alla sorters promenadunderlag då jag motionerar mycket och har hundar.
  Dem jag har sett och provat hittills är Brio Go next och Brio Smile men hade ändå velat ha något mer färgkraftigt. Så less på svart =)
  Gillade dessa modeller då dem är ”duo” och går att kombinera med babyskydd etc.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack! Jag tycker de förslag du skrivit låter bra, annars kanske Bugaboo Buffalo, Joolz Day, Kronan City eller Emmaljunga Super Viking (den sistnämnda blir dock ganska stor ihopfälld). Jag gillar också färg, har min färgklick en Emmaljunga Ozone Royal Blue från -10, men den säljs tyvärr inte längre.

   Svara
 2. Inger

  Hei

  Jeg har en nitro city vogn. Vet du om det går å kjøpe super viking sportsdel for å sette på denne? ( Tenker at det blir da som en slags ozone… Ozone er jo ute av produksjon…)

  Takker for svar:)

  Du har en suuuuper blogg- god info til alle oss som lurer på vogner…:):):)

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack 🙂 Ja, det går jättebra att sätta Super Vikings sittdel på Nitro-chassit och den blir ju som du säger väldigt lik Ozone (de har samma ram 🙂 ).

   Svara
   1. Inger

    Track så mycket for svar ! ( forsøker lite svenska:))

    Har hatt problemer med hjulene på på både city cross, nitro og scooter. De knirker! Barnevognsbutikken limte de for meg, så har vært greit etter det. Men synes det er rart at hjulene skal knirke sånn i utgsngspunktet.

    Har du opplevd det???

    Mvh,
    Inger

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

     Nej, jag har aldrig upplevt knarrande hjul faktiskt. Men nu blir det helt nya hjul på alla vagnar så nu försvinner antagligen det problemet också 🙂

     Svara
     1. Inger

      Takk for svar igjen.
      Blir spennende med nye hjul, vet du om disse kommer i løpet av 2014 ??

     2. Elin Inläggsförfattare

      Ja, augusti-september någon gång ska årsmodell 2015 börja levereras, kommer ett inlägg om den nya kollektionen inom några dagar 🙂

 3. Stephanie

  Hejsan! 🙂 gillar din blogg jätte mycket! Jag har en liten fråga, vet du om det finns någon Emmaljunga så som scooter 2.0 som går att vända så att barnet är mot föräldern? Jätte tacksam för svar. Mvh Stephanie

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nej, det finns i vändbara sulkys med fyra fasta hjul alls, tyvärr. I Emmaljungas sortiment är väl Viking det närmaste man kommer en vändbar sulky.

   Svara
 4. Fanny

  Hej! Tack för en bra blogg :). Tänkte höra om du vet när/om Brio go next kommer med fler färger?
  Fanny

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag vet tyvärr inte. Om den gör det så blir det väl antagligen till årsmodell 2015. Det borde ju komma någon mer färg kan man tycka, men vi får vänta och se 🙂

   Svara
 5. emelie

  Jag har liggdelen från 2014, city korg supreme och den har också sittfunktionen 🙂 så de har funnits ett tag redan 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.