Trevlig sommar!

Nu mina vänner, nu tar jag semester både från jobbet och bloggen. Som jag tidigare berättat kommer bloggen förmodligen att vara ganska inaktiv i fortsättningen, jag kommer inte att blogga mer under sommaren och inte svara på kommentarer eller mail. Men kanske tittar jag in igen till hösten och skriver lite, om jag känner att jag har tid och lust. Jag kommer kanske också att göra ett och annat avtryck på min Instagram och Facebooksida.

Till vardags arbetar jag annars på Din Baby där du kan träffa mig och ställa frågor. Vill du boka ett möte med mig i butiken kan du göra det via vår bokningssida (välj Elin).

85 barnvagnsrecensioner har det blivit genom åren, hela 960 blogginlägg sammanlagt och tillsammans har vi skrivit över 7600 kommentarer. Bloggen är min stolthet och den kommer finnas kvar som en kunskapsbank.

Jag önskar alla er läsare en underbar sommar!

DSC05999

9 reaktion på “Trevlig sommar!

 1. Anna-Lena

  Önskar dig också en trevlig sommar! Tack för den här tiden. Du har verkligen hjälpt mig genom barnvagnsdjungeln med bra recensioner och jämförelser vagnar emellan.

  Svara
 2. Sofie

  Vill bara tacka för denna tiden! Din blogg har guidat mig igenom hela barnvagnsdjungeln för två barn. Tack, tack ,tack! 🙂

  Svara
 3. Lina

  Stort tack för ett fantastiskt jobb med bloggen! Du har all anledning att vara riktigt stolt!

  Många gånger har jag googlat vagnfrågor och kommit till dina informativa och välskrivna inlägg. Det är också spännande att kunna titta tillbaka på de tidigare årgångarna och hitta fakta när man letar begagnat.

  Önskar dig också en härlig fortsättning på sommaren och hoppas att det dyker upp något litet inlägg igen i framtiden! Vilken lycka för affären du jobbar i att ha en så kunnig och engagerad anställd.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.