TFK Joggster Twist Lite

TFK-Joggster-twist-LiteTFK-Joggster-Twist-Lite-röd

TFK:s vagnar är inte så kända i Sverige, men finns att köpa på tex. Lekmer. Det är ett tyskt märke som säljer mycket i Norge. De har precis kommit med en nya modell. TFK Joggster Twist Lite är lik deras tidigare modell Joggster Twist, men denna har mer avskalad design och väger 1,5 kg mindre. Lite har också steglöst ställbar rygg som fälls med en rem.

TFK-Joggster-Twist-Lite-liggläge

Joggster Twist Lite har 10 tums svängbart och låsbart lufthjul fram och 12 tums lufthjul bak. Skivbromsar, handbroms, fjädring i bakhjulen. Ställbart knäledshandtag. Sittdelen har stor sufflett och ställbart fotstöd.

Som tillbehör finns vanlig liggdel eller TFK:s smarta liggdel Multi X bag som även kan användas som bakåtvänd sittdel. Det finns också adaptrar för babyskydd och en rad andra tillbehör.

TFK-joggster-twist-lite-multi-x-bag

TFK Joggster Twist Lite blir 87x58x37 cm ihopfälld med hjul. Den är bara 58 cm bred och väger 11,9 kg. Den har en maxvikt på hela 34 kg. TFK Joggster Twist Lite kommer snart att säljas hos Lekmer  i färgerna svart, grå, röd och ljusbrun och kommer att kosta 7499 kronor.

Joggster-Twist-Lite-ihopfälld

One thought on “TFK Joggster Twist Lite

  1. Sandra N

    Åh! Påminner om Britax Motion 3.
    Så synd bara att den kostade så pass, trodde de låg lägre i pris.

Kommentarer är stängda.