Recension av Beemoo Maxi Travel 2 in 1

DSC00631DSC00605

Märke: Beemoo
Modell: Maxi Travel
Årsmodell: -15
Chassifärg: Svart
Färg: Rosa

Beemoo Maxi Travel 2 in 1 är en duovagn med sittdel som lätt kan omvandlas till liggdel. Jag har testat vagnen i ett samarbete med Jollyroom, där den säljs till ett mycket överkomligt pris. Jag har kört Beemoo Maxi Travel på promenader, på stan, i snö, i skogen, packat in den i bilen och åkt kollektivt med den. Nu är det dags för en recension.

Sittdel

DSC00606DSC00607DSC00608DSC00664DSC00610DSC00611DSC00612DSC00598bDSC00746bDSC00735

Beemoo Maxi Travel har en ergonomisk och vändbar sittdel. Sittdelen är lutningsbar i tre olika lägen från upprätt sittläge till liggläge. Lägena justeras genom att trycka in de runda svarta knapparna i sittdelsfästet. För att vända sittdelen trycker du in handtaget under den runda knappen och klickar i sittdelen åt andra hållet, det är mycket lätt att göra. Sittdelen sitter högt, höjden upp till sittytan är hela 63 cm. Detta är en vagn där du kommer nära ditt barn och har barnet på ergonomisk höjd.

Sittdelen har swing away-båge som är riktigt lätt att knäppa loss och svänga undan, som även kan böjas ner åt sidan och därför inte faller ner över barnet. Den är riktigt lätt att ta loss och knäppa dit, även med en hand.

Sittdelen är av mindre modell, min 1-åring på 78 cm och 10,5 kg ryms utan problem men liggläget är bara på 83 cm så det är ingen särskilt rymlig vagn. Varken ryggstödet eller fotstödet är särskilt långt. Min bedömning är att denna vagn fungerar tills medelbarnet är ca 1,5-2 år. Även min dotter som är nästan fyra, 101 cm lång och väger 16,5 kg fick provsitta och till min förvåning som rymdes hon faktiskt helt okej, men det var precis så att suffletten gick att fälla ut och inte så mycket plats för benen, hon har dessutom passerat maxvikten på 15 kg.

Beemoo Maxi Travel säljs med color-pack, dvs du köper till ett paket med sufflett och sittdyna i valfri färg. I detta fall har jag color-pack i rosa. Sittdynan som ingår i paketet tyckte jag var ganska halkig och gled runt en del i vagnen, det finns inget sätt att fästa den. När jag använt åkpåse har jag dock inte haft någon dyna alls i, det funkar utan dyna också. Suffletten fästs med en dragkedja baktill så det är svårt att få någon åkpåse att sitta bra eftersom det inte går att trä den över ryggstödet. Det är dock väldigt lätt att byta sufflett genom att bara öppna dragkedjan och klicka loss hela sufflettbågen.

Sele

DSC00613DSC00614

Beemoo Maxi Travel har en fempunktssele som har en fast höjd för axelbanden. Det är lätt att knäppa och knäppa upp selen. De knäpps upp genom att trycka på knappen i mitten. Det är också lätt att knäppa loss axelbanden om man bara vill använda grenband och midjeband.

Sufflett

DSC00615DSC00616DSC00617DSC00609DSC00618

Suffletten har flera olika lägen. Den har en liten solkeps framtill som kan fällas ut för extra skydd och öppnar man en dragkedja baktill kommer en förlängning fram som gör att suffletten täcker bra även i liggläge. Man behöver trycka till suffletten lite extra för att den ska stanna i det mest utfällda läget. Suffletten har också en tittlucka upptill med en lucka framför. Luckan går dock inte att fästa med någonting så det händer att den blåser upp lite. Kan tänka mig att det kan vara irriterande på sommaren när man inte vill att solen lyser in på barnet. Men oftast håller den sig bra på plats ändå.

Fotstöd

DSC00619DSC00620DSC00621DSC00622DSC00623

Fotstödet är ställbart och har flera olika lägen. Det är bara att trycka upp det för att fälla upp och för att fälla ner den trycker du in knapparna på sidan av fotstödet. Längst ner runt fotstödets kant är det plastigt vatten- och smutsavvisande tyg vilket är bra. Men trots det tror jag att det lätt hamnar vatten och smuts i själva fotstödet eftersom det har en ganska hög kant.

Liggdel & Babyskydd

DSC00631

Beemoo Maxi Travel 2 in 1 heter 2 in 1 just eftersom den har både sittdel och liggdel i ett. Sittdelen kan omvandlas till en liggdel genom att knäppa upp tre spännen på baksidan av sittdelen. Enligt bruksanvisningen får man inte göra det med barn i vagnen. Jag ska dock erkänna att jag har testat och tyckte att det fungerade helt okej. Däremot att göra tvärt om, omvandla från liggdel till sittdel med barn i verkar svårt eftersom du då ska knäppa spännena och måste dra ihop dem ganska hårt vilket blir tungt med barnet i. Utan barn i är det dock inte svårt alls.

DSC00625DSC00626

Sittdelen ska fällas till liggläge och fotstödet ska vara ställt rakt ut från ramen, sedan knäpper du upp de tre spännena så har du en liggdel. Liggdelen saknar dock lock.

DSC00629DSC00630

Selen sitter fastsydd i tyget men sittdynan som ingår i color-packet används i liggdelen som madrass och placeras ovanpå selen. Selen behöver inte användas när man har liggdelen.

DSC00632DSC00633

Liggdelen är inte helt stadig eftersom den inte har några stadiga kanter men går ändå att placera på golvet, även om den sjunker ihop lite. Bågen är godkänd att bära upp till 5 kg i men jag skulle rekommendera att man redan från början bär i ramen för säkerhets skull, det finns inga bärhandtag. Liggdelen har ett liggmått på 79×32 cm vilket är riktigt rymligt. Faktum är att min 1-åring på 78 cm fortfarande ryms i liggdelen. Dock är liggdelen bara testad för 9 kg så lillen är lite för tung. Jag har därför inte använt liggdelen själv. Höjden upp till liggytan är 58 cm vilket är ganska högt, man behöver inte böja sig så längt ner till barnet.

DSC00602b

När liggdelen används är det lättast att klicka loss den innan man fäller ihop vagnen. Alternativet är att vända den framåt och fälla upp den till sittläge. Men jag tycker det känns enklare att bara klicka loss liggdelen. Här är den ihopfälld med liggdelen framåtvänd och i sittläge, den blir då 109x59x50 cm.

DSC00635

Det finns adaptrar för Maxi-Cosi Pebble och Cabriofix, BeSafe iZi Go och Cybex Aton att köpa som tillbehör. Med dem kan du klicka fast babyskyddet på chassit.

Beemoo-Maxi-Travel-babyskydd

Handtag

DSC00637DSC00639DSC00638DSC00640

Beemoo Maxi Travel 2 in 1 har ett handtag som är ställbart med knäled. Det går att justera i 14 olika lägen från 74-110 cm. Jag tror att handtaget kan bli lite i lägsta laget för de som är väldigt långa, men för min man som är 184 cm fungerar det helt okej. Även jag som är 167 cm tycker att handtaget går att ha i bra höjd. Handtaget har en skumbeläggning och är brett och skönt att hålla i.

Varukorg

DSC00641DSC00643DSC00642DSC006252015-02-10 11.24.492015-03-03 10.53.572015-02-10 16b

Beemoo Maxi Travel har riktigt rymlig varukorg. Den kanske inte ser så stor ut vid första intrycket men den är riktigt djup och har bra stöd på sidorna nästan hela vägen upp till sitsen, som sitter högt, vilket gör att det går att packa riktigt mycket i denna varukorgen. En hel veckohandling eller ett större paket ryms utan problem. Nu vill jag dock påpeka att maxvikten i varukorgen är 5 kg och att jag vida överskridit den. Detta har hänt två gånger och det tror jag vagnen klarar, men det är nog ingenting man ska utsätta vagnen för varje dag eller ens varje vecka. Måtten på varukorgen är 50×37 cm, men det är främst möjligheten att packa på höjden som gör den så rymlig. På baksidan av ryggstödet finns även två fickor, en stängd ficka med dragkedja och en lite mindre nätficka där mobilen passar bra. När sittdelen är bakåtvänd rekommenderar jag dock inte att använda dem för värdesaker på grund av stöldrisken.

Broms

DSC00652DSC00653

Beemoo Maxi Travel 2 in 1 har en enkel bromspedal placerad till höger på bakaxeln. Den är riktigt lätt att trycka ner och fälla upp. Som på nästan alla vagnar får man rulla hjulen lite för att se till så att bromsen går i ordentligt.

Hjul

DSC00649DSC00650DSC00647DSC00648DSC00651

Beemoo Maxi Travel har bakhjul som är 30 cm i diameter, dvs. 12 tum. Det är vanliga lufthjul bak vilket ger ett bra grepp och det fastnar inga stenar i dem. Framhjulen är svängbara och låsbara. De är 22 cm i diameter, 8,5 tum, men de är vanliga plasthjul, dvs EVA-hjul. Framhjulen är riktigt lätta att låsa genom att trycka in knappen ovanför framhjulet och låses upp genom att dra knappen uppåt. Bakhjulen är lätta att ta av genom att trycka in en knapp under bakaxeln och framhjulen tas av genom att trycka in den stora runda knappen ovanför hjulet.

Fjädring

DSC00655DSC00654DSC00656

Beemoo Maxi Travel har riktigt bra fjädring och ett skönt gung. Den har bra fjädring i chassit som sedan är sammanlänkat med sittdelen med hjälp av en stor fjäder. Detta gör att vagnen har bra sidogung men också att den dämpar bra när man kör över ojämnheter. Även framhjulen har bra fjädring som gör att hjulen dämpar om man kör över något gupp. Detta är en vagn med riktigt bra gung som ger en mjuk och komfortabel körning.

Hopfällning

Beemoo Maxi Travel 2 in 1 kan fällas ihop antingen i två delar, eller med sittdelen framåtvänd i sittläge. För att fälla ihop den bör du ha fotstödet rakt ner och handtaget i samma vinkel som chassit.

DSC00657

På båda sidor av chassit finns handtag som du ska dra mot dig och på ett av dem finns även en knapp som samtidigt ska tryckas in. När du gör det kan handtaget sedan vikas neråt mot marken och vagnen är ihopfälld.

DSC00658DSC00659

Chassit har automatiskt lås ihopfällt.

DSC00662

För att få den så kompakt som möjligt kan fotstödet vikas in mot vagnen. Den blir då 97x59x45 cm ihopfälld.

DSC00660

Om man istället fäller den i två delar och lägger sittdelen ovanpå blir den något kortare, 91x59x45 cm, utan bågen blir den 42 cm hög.

DSC00663

Endast chassit blir 89x59x36 cm. Ett kompakt chassi för att använda som travel system.

DSC00661

När man fäller ihop vagnen finns det ganska stor risk att framdelen av chassit och framhjulen blir repiga och smutsiga eftersom de hamnar i marken vid ihopfällningen. Dessutom placeras vagnen så att knapparna ovanför framhjulen trycks in när den ligger ner ihopfälld. Det gör att ofta när man fällt ihop vagnen så har framhjulen låsts sig. Man måste alltså låsa upp framhjulen varje gång innan man kan köra iväg, lite irriterande tycker jag.

Körkänsla & Hanterbarhet

Beemoo Maxi Travel tycker jag är skön att köra. Den har ett skönt gung vilket gör mycket för körkänslan. Den rullar bra och är ganska lätt att svänga. Bakhjulen som är lufthjul gör också att körskänslan blir bra. Det fastnar lite grus i framhjulen men inte alls så att det stör tycker jag. Vagnen har ganska kort handtag vilket gör att man kommer nära vagnen, det leder till att det finns tendenser för långa personer att sparka i bakaxeln. Det gör också att hävkraften inte är den bästa. Den mjuka fjädringen gör också att man måste trycka ner handtaget ganska långt innan framhjulen börjar lyftas, men det är en vanesak och inte så störande bara man är förberedd. Jag tycker ändå att hävkraften är godkänd och det är inget direkt som jag stört mig på.

2015-03-04 09.09.21

Beemoo Maxi Travel är en lite längre vagn, den är 106 cm lång med handtaget utfällt så den är inte en jättesmidig cityvagn, men den är absolut tillräckligt smidig för att gå i affärer med då och då. Den är ganska smal, 59 cm, vilket också bidrar till att den är ganska smidig.

2015-02-28 12.53.52

Jag har provkört Beemoo Maxi Travel i terräng vilket fungerande helt okej. Med låsta framhjul rullade den på ganska bra och körde bara fast vid något enstaka tillfälle när det kom ett riktigt stort hinder. Fjädringen jobbade på riktigt bra men trots det blev det lite skumpigt och ingen helt bekväm åktur. Jag skulle dock säga att Beemoo Maxi Travel tack vare sina stora hjul och mjuka fjädring fungerar helt okej på de flesta vardagliga underlag, som grusväg, gräsmattor och större skogsvägar, och även någon gång ibland på mindre skogsstigar.

2015-03-04 09.07.58

Jag har också haft möjlighet att köra Beemoo Maxi Travel i snö och där imponerade den stort. Den har smala och stora hjul vilket gjorde att den rullade riktigt lätt även i ordentligt djup snö. På hård knölig upptrampad snö gick det också bra att ta sig fram och där jobbade fjädringen riktigt bra så att det blev framkomligt. Det här en riktigt bra vintervagn om man fortfarande vill ha svängbara framhjul.

DSC00472bDSC00496b

Jag har åkt både buss och pendeltåg med Beemoo Maxi Travel. Eftersom vagnen är lite längre och blir 90 cm lång med handtaget infällt är det inte den smidigaste vagnen jag åkt buss med, men jag tycker ändå den fungerar helt okej. Den är 59 cm bred och inte extremt lång så jag tycker det funkar helt okej. Om det var väldigt viktigt för mig att vagnen var liten och smidig på bussen så skulle jag dock inte välja denna vagnen.

2015-02-28 14b2015-02-28 15b

Beemoo Maxi Travel är enligt mig varken väldigt smidig eller väldigt osmidig att fälla ihop. Den är hyfsat lätt men att sittdelen måste vändas eller helt tas av och att framhjulen låser sig gör det hela lite krångligare. Till vagnens fördel finns dock det automatiska låset och att den inte väger särskilt mycket. Den går in på längden i vår Saab 9-5 kombi om man fäller in fotstödet.

2015-02-12 10.29.10

Jag har använt Beemoo Maxi Travel med ståbräda och tycker inte att den är helt optimal för det. Eftersom handtaget är ganska kort blir det svårt att gå bakom och ta ut stegen.

Mått & Vikt

Hopfälld:

Med sittdel ovanpå: 91x59x45 cm
Med sittdelen framåtvänd: 97x59x45 cm
Med liggdel: 109x59x50 cm
Chassit med hjul: 89x59x36 cm

Uppfälld:

Längd med handtaget infällt: 90 cm
Längd med handtaget utfällt: 106 cm
Bredd: 59 cm
Hjulbas (Svängradie): 62 cm

Sittdel:

Sittyta till sufflett: 51 cm
Ryggstöd: 41 cm
Sitsens djup: 20 cm
Sitsens bredd: 32 cm
Fotstöd: 20 cm
Ligglängd: 83 cm
Höjd till sittytan: 63 cm

Liggdel:

Liggmått: 79×32 cm
Höjd till liggytan: 58 cm

Vikt:

Vagn med liggdel: 12,3 kg
Vagn med sittdel: 12,3 kg

Maxvikt i liggdelen: 9 kg
Maxvikt i sittdelen: 15 kg
Maxvikt varukorg: 5 kg

 

Tillbehör

Till Beemoo Maxi Travel 2 in 1 ingår en luftpump som ligger i en smart liten ficka i bakändan av varukorgen.

DSC00644DSC00645

Det ingår också en mugghållare som fästs i ett förberett snabbfäste direkt på chassit.

DSC00665DSC00666

När du köper vagnen väljer du ett textilpaket eller color-pack i valfri färg. Men du kan även köpa till flera extra color-packs i andra färger för 499 kronor styck. Det som ingår då är sittdyna och sufflett med bågar.

DSC00735

Övriga tillbehör som finns att köpa till är adaptrar till babyskydd och regnskydd.

 

Sammanfattning & Betyg

Jag gillar Beemoo Maxi Travel, en stor anledning till det är fjädringen som jag tycker gör väldigt mycket för körkänslan. Men detta är också en bra allround-vagn som tar sig fram över stock och sten och rullar riktigt bra i snö men ändå är tillräckligt smidig för att gå på stan med.

Beemoo Maxi Travel passar dig som söker en allroundvagn som tar sig fram överallt och passar barnets första två år. Den passar dig som behöver bra lastutrymme i vagnen. Den passar extra bra om du åker bil ibland och kollektivt ibland men kanske mest tar dig fram till fots.

Beemoo Maxi Travel passar lite sämre om du är en väldigt lång förälder, den är inte heller optimal om ditt barn är större än genomsnittet. Detta är kanske inte heller en optimal vagn om man åker väldigt mycket bil, men den blir å andra sidan ganska kompakt ihopfälld så det beror på om man helst vill ha en som är lätt att fälla ihop, eller en som denna som kräver lite mer jobb men blir kompaktare.

Denna vagn säljs endast hos Jollyroom, du väljer svart eller vitt chassi och kan sedan välja textilpaket i rosa, sand, svart eller röd. Vagnen kostar 4000 kronor och eftersom den har liggdel och sittdel i ett så ingår båda dem. Med tanke på att denna vagn inte finns att klämma på i affärer vill jag också tipsa om att du alltid har 14 dagars ångerrätt när du beställer från internet. Du får alltså beställa hem vagnen packa upp den (dock inte köra den utomhus) och sedan bestämma om du vill ha kvar den eller skicka tillbaka den för 79 kronor, läs mer om det här. Detta är alltså en vagn i budgetsegmentet och jag måste säga att med tanke på riset är jag riktigt imponerad. Detta är den budgetvagn jag gillar mest och helst skulle rekommendera av de jag testat hittills. Allting är väldigt enkelt att använda på Maxi Travel och det tror jag också gör mycket för helhetsintrycket. Bromsen är lätt att använda, handtaget är lätt att ställa om, sitsen är lätt att fälla och hantera och bågen är otroligt enkel att knäppa loss och knäppa i, även med en hand. Det sköna gunget är också något som man sällan ser på budgetvagnar. Jag har valt att ge Beemoo Maxi Travel 2 in 1 fyra av fem i betyg.

Sittdel: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Promenadkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Terrängkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Stadskörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Hopfällning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Totalbetyg: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]

33 reaktion på “Recension av Beemoo Maxi Travel 2 in 1

  1. Sofia

    Låter som en intressant barnvagn!

    Är ny i barnvagnsträsket och har förstått att t ex Emmaljunga Super Viking, Brio Go Next, Kronan Duo S, m.fl verkar populära.

    Den här barnvagnen verkar väldigt prisvärd. Vad missar man genom att välja satsa på den här jämfört med t ex ovanstående? Har en tight budget.

    Tack för en härlig blogg!

    / Sofia

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hm, svår fråga. De dyrare vagnarna har oftast exklusivare tyger och är lite mindre plastiga. Och visst är det en viss skillnad på kvalitén. Dock är detta den budgetvagn jag varit mest nöjd med av de jag testat. Sedan har de olika modellerna såklart lite olika egenskaper. Britax Go Next är tex. betydligt lättare att fälla ihop, Super Viking och Duo S har lufthjul även fram vilket gör körkänslan lite bättre. En stor skillnad är att i alla fall Super Viking och Brio Go Next har betydligt större sittdel, så den går att använda mycket längre. Men som sagt, tycker detta är en riktigt bra vagn om man har tajt budget. (Annars är en begagnad av någon av de dyrare också en bra affär ekonomiskt).

      Svara
  2. carolina

    Hej. Super bra recension!
    Har en fråga som jag hoppas du kan svara på 🙂

    Vilken/vilka stå/sitt brädor passar denna vagnen . Passar då ev stå/sit bräda när liggdelen används?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Tack! Jag har kört den med Bumprider Sit, den funkar, den går faktiskt att montera på alla barnvagnar. Om man monterar den så nära vagnen som vi har gjort så blir det nog svårt att använda den med liggdelen. Men det går att montera längre ut och armarna går att förlänga så att den hamnar längre bak, så det ska inte vara några problem. Buggyboard Maxi borde också funka. Och det är möjligt att även Easy X Rider funkar, vagnen har ju rak bakaxel, men jag har inte testat det själv.

      Svara
  3. Anna

    Hej!
    Funderar också på denna vagn =)

    Men är lite nyfiken på om basen (för att fästa i bilen) till babyskyddet av märket axkid fungerar till babyskyddet som är inkluderat i Beemoos vagn (BeSafe Babyskydd iZi Go Sober Sport.) Alltså om jag kan fästa ”BeSafe Babyskydd iZi Go Sober Sport” på axkids bas i bilen?

    Alternativt om babyskyddet Brio Primo går att fästa på vagnen? Behövs specialadapter för det då, vilket sort i så fall?

    Tack för alla bra recensioner, hjälper verkligen i barnvagnsdjungeln!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Nej, du kan inte fästa Besafes babyskydd i axkids bas, bara i Besafes bas. Det finns inte heller någon adapter för Brio Primo till Beemoo Maxi Travel.

      Svara
  4. Binisen

    Hej! Vilken bra recension! Den ledde till köp 🙂 Jag är bara lite nyfiken på vad det är för svart sufflett på bilden där du testar vagnen i snö? Den ser lite annorlunda ut i modellen än de andra, nästan som en Emmaljunga Viking sufflett.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det är Emmaljunga Vikings sufflett med Vikings fästen och bågar. Min sufflett blev försenad så jag använde den litegrann istället.

      Svara
  5. Erika

    Hej!
    Tack för bra inlägg!
    Jag undrar om barnet kan ligga hyfsat plant i denna när man har max liggläge?
    Vi har en Emmaljunga super nitro och nackdelen med den tycker jag är tyngden när man packar in och ur bil samt att det fastnar snö i hjulen och gör att de inte snurrar, upplever du att denna känns lättare att lyfta samt att hjulen snurrar lättare i snön?

    Funderar på om detta skulle kunna va en vintervagn..

    Stort tack på förhand!
    Mvh Erika

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Den har ergonomisk sittdel, dvs. skålad. Så den är inte plan utan det är alltid en grop i den. Annars är den lätt att fälla ihop och lyfta och fungerar förvånansvärt bra i snö.

      Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag vet inte. Jag har aldrig försökt få med mig någon vagn (förutom yoyo) in på flygplatsen, tycker mest det verkar jobbigt att släpa med sig den genom alla kontroller för den lilla stund man väntar. Det finns nästan alltid vagnar att låna och vi har ofta bärsele.

      Svara
  6. Polly

    Hej!

    Jag undrar hur det låter när man fäller upp/ner suffleten? Och blir det tillräckligt mörkt för barnet att sova under det mest utfällt läge?

    Funderar på den här som är just nu ungefär samma pris som en begagnad brio smile. Brio smile verka ha en underbar sufflet men just att den låter väldigt mycket kanske är inte så bra.

    Svara
    1. carolina

      Jag tycker inte att sufletten låter särskilt mycket. Låter lite dovt knäppande . När man fäller ut hela sufletten ink solskärmen så ser man inte in i vagnen 😛 blir väldigt mörkt . Min 9.5 månaders åker jätte bra i vagnen .likaså min snart 3 åring!

      Svara
    2. Elin Inläggsförfattare

      Ååh, jag minns inte riktigt. Jag tror att suffletten lät litegrann men inte alls som Smiles sufflett. Jag tycker att suffletten var lite kort i fullt liggläge på Maxi Travel tyvärr, men det beror på vilka krav man har. Det blir dock inte särskilt mörkt under den och i vissa lägen kan barnet få solen i ögonen.

      Svara
  7. Lisa

    Hej och tack för en oerhört bra och behövlig blogg! Vi köpte faktiskt en Beemoo Maxi Travel 2 in 1 efter din test ?
    En fråga; hur löste du det med selen på vintern? Med åkpåse och allt, menar jag. Och vill man inte gärna ha något gosigt i botten av vagnen på vintern, typ fårskinn? Då kan man ju inte använda endera selen eller fårskinn (om man nu inte vill göra hål i fårskinnet)… och vi vill kunna ha både och, PLUS åkpåse… Har du något bra råd?
    Tack på förhand ?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag tog isär selen och trädde igenom den i hålen i åkpåsen. Alla åkpåsar har öppning för sele. Vill man använda selen när man har fårskinn måste man göra hål i det (men det syns inte från framsidan), eller köpa en sittdyna med fårskinn som det redan är hål i.

      Svara
  8. Koso

    Bilstols adaptern som.är till denna barnvagn funkar den även axkid bilbarnstol eller.måste man ha något annat för att kunna fästa bilbarnstolen på vagnen??

    Svara
  9. ulrika

    Hej! Jag har denna vagn med textil paketet i beige men vill byta suffletten till en annan helst lite längre då jag använder både ligg och sitt del titt som tätt, vet du om tex beemoo duo premiums extra suffletter passar maxi travel ? Undrar även om du vet om det finns någon fotsack som passar ?sen till sist tänkte jag fråga om du vet om det finns luft hjul att köpa till fram däcken ?

    tack på förhand / Ulrika

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Nej, jag vet tyvärr inte om Duo Premiums sufflett passar. Jag vet att Emmaljunga Vikings sufflett passar om du har Vikings sufflettbåge och fästen. Jag tror inte det finns lufthjul till framhjulen. Jag skulle kunna tänka mig att tex. Brio Race fotsack skulle kunna passa men det är inget jag testat.

      Svara
  10. Malena

    Hej!
    Läst och läst denna recension en miljon gånger. Är den där oroliga och nojiga sorten av människa. Rädd att välja fel. (När det kommer till allt) 1) Är detta en vagn du skulle rekommendera som första vagn? Jag har sagt till mig själv att jag vill inte ha en begagnad vagn ( även om det säkert finns tusen grymt fina och snygga och dyrare märken på blocket) Men är man så petig att man vill ha nytt ja då får man ju lägga sig i en prisklass som känns ok med. 2) Tycker du att det är bra vagn för pengarna eller är jag dum-snål som kör på denna ”budget” vagnen. Tack för du finns och hjälper oss förvirrade pre-mammor och mammor!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Tror fortfarande att även om man är petig kan få en finare vagn begagnad än en ny billig vagn. Finns många detaljer som inte är lika bra på en sådan här billig vagn som på en dyrare. Men jag tycker detta är en bra första vagn absolut, den funkar tills barnet är kanske 1,5-2 år, sedan är sittdelen för liten.

      Svara
  11. Elisabet

    Hej!
    Jag vet inte om du ser kommentarer på äldre inlägg men jag frågar iallafall. Skulle du välja en Easywalker Mosey eller denna Beemoo Maxi Travel att resa med? Jag vill ha bakvänd sits, bra fjädring, helst slippa grus i hjulen, att vagnen ska vara godkänd i terräng och vara ok storlek hopfälld för att resa med. Har även läst att Armadillo Flip XT kan vara intressant.. Hoppas du vill svara, för det här är verkligen svårt! Tack för en jättebra blogg!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Armadillon vet jag inget om, den säljs inte i sverige. Jag tycker nog att Beemoo Maxi travel är lite för stor för att ha som resevagn, men å andra sidan skulle jag inte säga att Mosey har ”bra fjädring” och särskilt bra i terräng. Personligen skulle jag dock absolut valt Mosey som resevagn. Annars kanske du ska titta på Stokke Scoot?

      Svara
  12. Sara Edlund

    Hej. Detta är en super vagn bortsett från att den knackar rejält efter ett tag. Undrar om du har nått tips på att göra något åt det? 🙂

    Svara
  13. Camilla otterdahl

    Hej
    Har två gamla solblekta vagnar så är väldigt sugen på en ny. Möjlighet till vändbar sits är mitt huvudmål. 2000kr för en vagn att ha liggandes i bilen, gå på stan och andra aktiviteter där vagnen syns känns perfekt. Men bara två frågor. vikt på över 12kg känns lite klumpigt eller då den kommer vara placerad i bilen? Är den väldigt hög ( är inte så lång)?
    Med vänlig hälsning,
    Camilla

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.