Tävla om presentkort hos Jollyroom!

Som jag tidigare nämnt har Jollyroom nyss lanserat en ny webbsida. De har också gjort en film där de berättar mer om den nya webben.

Bild till pressrelease av webblansering och film jollyroom_phone

Nu har du chansen att vara med och tävla om produkter för 3000 kronor hos Jollyroom. Allt du behöver göra är att se på filmen och i en kommentar här nedanför nämna någon av de typer av produkter som visas på iPaden i filmen.

Tävlingen pågår till och med söndag 2/8 klockan 24.00. Vinnaren utses av barnvagnsblogg.

126 thoughts on “Tävla om presentkort hos Jollyroom!

 1. Thérèse

  På ipaden kan man bla se amningsponcho och amningsbh. Även skötväska tror jag att jag anar!
  Håller tummarna stenhårt!

  Svara
 2. Caroline

  På Ipaden såg jag bland annat skötväskor, amningsponcho, amningslinne, gravidkläder! Hoppas man har turen med sig!

  Svara
 3. Vickan

  Men du, vilket pris och vilken schysst ny webb sen! Såg att de bland annat visade skötväskor från Petit Cherie, gravidkläder från mama.licious och amningsBH från Carriwell.

  Svara
 4. Anna

  Jag var riktigt ordentlig och gick in på hemsidan och kan säga att det som visas är alltså saker från ”populära kategorier” och märkena boob, medela, mama.licious, carriewell, philips avent och petite cherrie. De produkterna jag hinner se är amningsponchos, en bröst-pump, amningstopp och ett par skötväskor. Nu tvingar jag hela familjen, inklusive katten att hålla tummarna!

  Svara
 5. Sandra

  Världens snyggaste skötväskor, en poncho och bröstpump bland annat. Om jag vinner beställer jag en baby jogger city mini zip på studs??

  Svara
 6. Annika

  Jag såg bla skötväskor och en amnings bh:):)
  Det här skulle vara ett drömpris! Är i behov en en ny vagn just nu.

  Svara
 7. Jessica Larsso

  Man ser snygga skötväskor och snygga amningskläder som bh o poncho. Håller tummar och tår att vinsten blir vår. Walter vill så gärna välja o vraka bland jollyrooms saker 🙂

  Svara
 8. David

  Jag såg en massa amningskläder:) Håller tummar och tår att jag vinner! Det här skulle ju bli världens bästa present till min lilla grabb:):):)

  Svara
 9. Linda

  Skötväskor från petite cheri, amningsponcho samt gravidkläder skymtade förbi i ipaden. Håller tummarna hårt och också vinner blir det ettårspresenter till sonen för vinsten.

  Svara
 10. Johanna Möller

  Ipaden visas det b.l.a skötväska, amningsbh, amnings poncho och bröstmjölkspump 🙂 nu håller jag alla tummar och tår på vinst 🙂

  Svara
 11. linda

  Sköterskor, amningskläder och bröstpump var några av dom sakerna jag såg på ipaden ☺. Hoppas jag vinner då jag väntar mitt andra barn ☺?

  Svara
 12. Tua Kvick

  Jag såg skötväskor på ipaden!
  Håller tummarna för att jag vinner så att lillasyster får en egen vagn!

  Svara
 13. Emma

  Amningskläder, amnings bh, amnings poncho och en bröstpump var lite av det jag såg. Håller alla tummar!!

  Svara
 14. Maria Asplund

  Hade lite svårt att urskilja på mobilen men Petit Cheries skötväska såg jag i tre olika färger samt en bröstpump från avent. Håller tummarna för att det är min tur att vinna! (Då blir nog ovan nämnda skötväska ett av inköpen)

  Svara
 15. Hanna Wieforss

  Jag såg några riktigt snygga skötväskor, gillar att hemsidan funkar så bra i mobilen- tummen upp 🙂

  Svara
 16. Fredrik Spånggård

  Jag såg en svenskdesignad skötväska av märket Petite Chérie. Kanske inte så praktisk som jag personligen vill att en skötväska ska vara men säkert mycket trevlig för den modemedvetna.

  Svara
 17. Emma Backman

  Tyckte mig skymta några snygga skötväskor, bla från petit cherie! Även amningsponcho och manuell bröstpump. Håller tummarna för en vinst! Skulle vara väldigt lyxigt och härligt att ha ett presentkort att sätta sprätt på 🙂

  Svara
 18. Smorblomma86

  Ser den ljuvliga kanin nattlampan som tösen önskar sig, lakan till spjälsäng, fina mammakläder, skötväskor mm. Stort plus att de gör sidan mobilvänlig! Själv sitter jag nog bara vid datorn nån gång i månaden medan mobilen används flitigt till det mesta. Hoppas verkligen nylanseringen blir en hit och att jag får chans att testa den nya sidan med ett pint presentkort ??

  Svara
 19. Anna Anundby

  Ögonen åkte raka spåret på Petite Chérie skötväskorna! Så fina!!
  Sedan såg jag även amningsponcho och Avent bröstpump.

  Svara
 20. Therese

  Lite lurigt att se men tillslut såg jag bla snygga skötväskor, amningsponcho, amningskläder, bröstpump och gravidkläder.

  Svara
 21. Maria Karlsson

  Man kan bland annat se en amningsponcho. Ett riktigt smart plagg tycker jag men kan tänka mig att det kan ha varit en del diskussioner kring det.

  Svara
 22. Michelle Larsson

  På iPaden såg jag bland annat bröstpump från Philips avent, amningsponcho, flera snygga skötväskor. Sidan såg även ut att ha blivit mobilanpassad, tummen upp för det! ?? nu håller vi tummarna ✊?

  Svara
 23. Rebecka

  Hej! Jag såg amningsponcho och även skötväska på padden så nu håller jag och bebisen våra tummar superhårt och verkligen hoppas att vi vinner.

  Svara
 24. Johanna Andersson

  På ipaden i jollyrooms film kunde jag bland annat se lite mamma kläder så som en amningponcho, även den omtalade bröstpumpen från Philips avent kunde jag skymta och en del vackra skötväskor. Kul att se att sidan verkar ha blivit mobilanpassade, ett stort plus. Grattis till en fin hemsida nu håller jag både tummar och tår för att jag blir den lyckliga vinnaren?

  Svara
 25. Rebecca

  Såg en massa fina skötväskor från PC och en fin amningsponcho och lite andra gravidkläder.
  Håller alla tummar och tår att turen äntligen vänt och är på vår sida nu ?

  Svara
 26. Lena Blomkvist

  Varor som visades på Ipaden var sådant som behövs första tiden. Amningstoppar och bröstpump. Det klarade inte jag mig utan första tiden. Detta presenteras på en efterlängtad responsiv sida. Bra jobbat!

  Svara
 27. Linda Roslund

  Den gravida kvinnan och hennes vän/partner(?) tittar på artiklar från kategorin ”Mamma” Här finns bl.a gravidkläder, amningskläder och amningstillbehör. Saker som jag också behöver kika på snart….. ?

  Svara
 28. Sofie Olli

  Skötväska, ammningsponcho, var några fler ammningskläder och ännu några snygga skötväskor.

  Håller tummarna!

  Svara
 29. Jacqueline

  De produkterna jag lyckades se är amningsponchos, bröstpump, amningstopp/amningskläder och superfina skötväskor. Precis det jag behöver nu när jag väntar första som anländer inom 8 v 🙂 håller tummarna!

  Svara
 30. Moa

  Skötväskor från petite cherie, amningstoppar och amningslinnen 🙂
  Håller tummar och tår, den här vinsten skulle vi behöva 🙂

  Svara
 31. Erik

  Tack för en bra blogg!

  Kunde se de här produkterna/varumärkena:

  Nyheter:
  Petite Chérie Skötväska Angulus Black
  Petite Chérie Skötväska Angulus Grey
  Esther & Estelle Amningstopp White

  Amningstillbehör:
  Esther & Estelle Amningsponcho Black
  Philips Avent Bröstpump Manuell Natural
  Esther & Estelle Amningsponcho Grey Melange

  Populära varumärken:
  Boob
  Medela
  Mama.licious
  Carriwell
  Philips Avent
  Petite Chérie

  Tycker sidan är fin och den fungerar bra, men skulle gärna se fler relaterade produkter på detaljsidan, som ”Andra kunden köpte även”, ”Andra kunden tittade på”, och ”Liknande produkter”. Om jag exempelvis öppnar sidan för en specifik mugghållare så visas inga relaterade produkter alls, inte ens ur samma kategori – detta stör ”shoppingflödet” en smula.

  Svara
 32. Viktoria Sidén

  Jag kunde skymta skötväskor, en amningsponcho och en bröstpump från Philip avent 🙂
  Om jag vann presentkortet skulle jag använda de till att köpa en barnvagn åt lillan 🙂

  Svara
 33. Frida thorstensson

  Jag såg skötväskor i olika färger, bröstpump, amningsponcho & härliga mammakläder ?
  Är så sugen på en ny barnvagn men har köpförbud på fler.. Vinner jag så kan gubben inte säga nåt ? det är ju kul med nya vagnar.. Antar att jag inte är ensam med det. Det är som killar och deras bilar ?

  Svara
 34. Simone Hanna

  Petite Cherie skötväskor som är så snygga och skulle allt stolt bära en på min axel.
  Sebra 4pack hyllor,kuddar i olika färger,elsa (frost)påslakanset,amningsponcho,sebra spjälsäng mm.Nybliven mamma med en son på två veckor så mycket som behövs så denna tävling är verkligen passande. Skulle vara en dröm att få välja & vraka fritt hos Jollyroom med allt fint de har på sin hemsida.Så jag är absolut med & tävlar.

  Svara
 35. Simone Hanna

  Petite Cherie skötväskor som är så snygga och skulle allt stolt bära en på min axel.
  Sebra 4pack hyllor,kuddar i olika färger,elsa (frost)påslakanset,amningsponcho,sebra spjälsäng mm.Nybliven mamma med en son på två veckor så mycket som behövs så denna tävling är verkligen passande. Skulle vara en dröm att få välja & vraka fritt hos Jollyroom med allt fint de har på sin hemsida.Så jag är absolut med & tävlar.

  Svara
 36. Nathalie Kihlman

  Skötväskor från petite cherie, amningsponcho, amnings-bh, bröstpump från Philips, spjälsäng och ett bäddset med frozen motiv var några produkter som visades i klippet 🙂
  Hoppas innerligt på vinst nu när jag och sonens pappa ska separera och varenda krona räknas, sonen skulle få inreda sitt drömrum med vinsten.

  Svara
 37. Susanna Sellberg

  Man kunde bl.a. se skötväska, amningsponcho, bröstpump, mammakläder m.m. Hoppas på vinst!

  Svara
 38. Amanda Andersson

  Jag ser b.la.Philips avent manuella bröstpump och Petite Cherie skötväska i färgen Angulus.

  Svara
 39. Elin Bergstrand

  Jag såg både mammakläder och skötväskor. Två bra saker som jag som förstagångsförälder skulle behöva!

  Svara
 40. Lizette Grönqvist

  Jag såg bla skötväskor, amningskläder och bröstsim på filmen. Håller tummar och tår att jag vinner ?

  Svara
 41. Thérése

  Philips Avent Bröstpump Manuell Natural
  349 kr på nedsatt pris. 🙂

  Och Esther & Estelle Amningsponcho Stripe
  179 kr nedsatt. 🙂

  Samt Petite cheries egna skötväskor. 🙂

  Svara
 42. Madeleine Fredriksson

  På iPaden kan man bl.a. se skötväskor.
  Om jag vinner så vill jag köpa en joggingvagn för att kunna hålla igång joggningen när semestern är slut. Du har inspirerat mig till att börja jogga. Tack för det! ?
  För 1 år sedan var jag gravid och gick med kryckor och idag kan jag jogga ca 5 km. Så himla nöjd!

  Svara
 43. Anneli

  På Ipaden kunde man blandannat se Petit Cheries några skötväskor, en amningsponcho och Philips bröstpump. Med en bebis på väg finns det många saker som skulle behövas från jollyroom! 🙂

  Svara
 44. Emily

  Spännande med tävling!
  På ipaden visas bland annat produkter som amnings ponchos, bröstpump och skötväskor. Om jag inte ser helt fel så är man är inne under kategorien mamma, där allt som en mamma kan behöva finns att hitta ? nu håller den här mamman tummarna för att hon ska ha tur.

  Svara
 45. Ulrika Collberg

  Jag såg detta Skötväskor ,sängkläder ,amningsponcho, amningspump , amningsbh ,amningslinne , bröstpump och mammakläder

  Svara
 46. Isabelle

  Man ser bla fina skötväskor och amningsponcho. Kul med ny webb och bra att det funkar så bra i mobila enheter. Snyggt! Håller tummarna för vinst då jag är i köpartagen för att beställa ny vagn.

  Svara
 47. Magnus

  Jag såg bland annat skötväskor i filmen, vilket vi förresten inte hunnit köpa än eftersom vår son ploppade ut 4 veckor för tidigt. 🙂

  Svara
 48. Jonna Aspenstedt

  Man såg bland annat den supersnygga skötväskan från petite cherie ? hade jag vunnit detta presentkort hade jag valt vagn och skötväska från petite cherie. Fina mönster och verkar vara den perfekta vagnen för oss som snart ska ut och resa✊??

  Svara
 49. Ebba Frankenberg

  Ser en skötväska, en lampa som ser ut som en kanin och nån amningssjal
  Då håller jag tummar och tår!

  Svara
 50. Niklas Erheden

  Jag såg bland annat en Skötväska. Hoppas på att vinna detta presentkort så stora sonen kan få lite snygg inredning till sitt rum nu när vi fixat iordning det. Min sambo har även tjatat om en ny sylky som tydligen finns på jollyroom så detta hade vart helt superbra att vinna!

  Svara
 51. Therese

  Hej
  Jag såg skötväskor, amningsponcho och amningsbh mm, vill o behöver verkligen vinna☺️.. Kanske min tur nu!?

  Svara
 52. Emelie Nilsson

  Eftersom att jag börjar bli barnvagnsnörd/tokig så såg jag direkt Petite Cherie skötväskan på iPaden! 🙂
  dom har kommit med sjukt snygg design på bland annat just skötväskor men även nu på dynor samt åkpåsar! 🙂

  Svara
 53. Marlene

  Såg bland annat skötväskor, bäddset och den häftiga miffy lampan som jag spanat på i en evighet! 🙂 Håller på att göra om lillasyster och lillebrors gemensamma rum. Ny våningssäng och inredning måste köpas in. Ett sånt här bidrag vore inte fy skam! 😀 Håller tummarna!

  Svara
 54. Linda Linde

  Såg bland annat amningsponcho , amningsbehå och Philips Avent manuella bröstpump, vore toppen att vinna ett presentkort då det är mycket som behövs inför hösten för våra 4 killar, skulle vara en dröm att få vinna ett presentkort att handla på jollyroom, efter har varit föräldraledig i många år är ekonomin inte alltid på topp.

  Svara
 55. Ida Lindström

  Jag såg fler saker på Ipaden men bl.a amningsponcho och några olika skötväskor. Håller tummarna ?

  Svara
 56. Frida Larsson

  Jag hann bland annat med att se amningsponcho och dom fina skötväskorna från Petite cherie! ?
  Nu håller jag alla tummar och tår på att jag vinner! ?

  Svara
 57. Emelie

  Det jag hann se var inredningsprodukter till barnrum, en gullig lampa i form av en kanin (tror jag), bäddset med motiv från filmen Frost, super snygga skötväskor och ponchos ? Nu hoppas jag innerligt att jag vinner ?

  Svara
 58. Johanne

  Man kunde bland annat se en amningsponcho och skötväskor. Hoppas på vinst, 3000:- hade verkligen gjort skillnad för oss.

  Svara
 59. Jeanette

  På iPaden skymtade jag bl.a skötväskor, amningsponcho och amningskläder. Skötväskorna såg jättesnygga ut och de måste jag kolla närmare på! Håller tummarna på vinst då vi letar en bil/resevagn och hoppas vi kan hitta en passande på Jollyroom! <3

  Svara
 60. Madeleine K M W

  På ipaden ser jag en hel del grejer,
  framförallt lämpliga till ammande tjejer.
  Amningsponcho och amningslinne,
  passande för mammor med modesinne.
  Jag skulle vilja presentkortet vinna,
  vår barnvagn har lyckats försvinna!
  Den stod efter barn 1 i vårt förråd,
  en ny vagn till tvåan har vi knappt råd!
  Vagnen är snodd och jag är höggravid,
  hade ju helst haft vagnen här bredvid.
  Nu hoppas jag turen får finna,
  ett bidrag till en vagn vill jag gärna vinna! <3

  Svara
 61. Koko

  Tyckte jag såg en amningsponcho och en skötväska. Men det är sent och jag är trött.. så jag hoppas jag såg rätt 🙂

  Svara
 62. Kristin

  Ser flera olika skötväskor och en amningsponcho bl.a.

  Vill precis som andra vinna detta presentkort, men när kvällarna är som denna: jag jobbar kväll/natt och finns där för alla medborgare (för er) och rycker ut närsomhelst det behövs, (jag jobbar inom brandkåren). Så vill jag inte annat än att vara hemma med min lilla familj och vinna något till min son och hans rum, för när man i hjärtat egentligen vill vara hemma hos sin lilla familj och befinner sig på en helt annan plats så vill man vinna extra mycket! <3

  Svara
 63. Ida

  Vilket lyxpris!=)
  Skymtade frost bäddset, underlakan, massa fina mammakläder, bröstpump, skötväskor… Håller alla tummar för vem vill inte ha ett så fint bidrag till en sprillans ny vagn! 😀

  Svara
 64. Malin

  Jag såg bland annat en Amningsponcho!

  Det hade ju varit som rena rama julafton att vinna detta! Får hålla tummarna så hårt jag bara kan!

  Svara
 65. Sanna Steptoe

  Jag såg bland annat Amningsponchos från Esther & Estelle samt skötväskor från Petit Chérie 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.