Tävla om fyra biljetter till Baby & Barn-mässan

Jag har redan berättat att jag verkligen ser fram emot Baby & Barnmässan 2013 som är den 22-24 februari i Göteborg. Därför är jag extra glad att få chans att tävla ut fyra entrébiljetter till mässan, värde 140 kronor styck. Det är alltså fyra olika personer som vinner varsin biljett.

BabyBarn_logo_2011_ny

Det du ska göra för att ha chans att vinna är:

 • Gilla Baby & Barn på Facebook
 • Gilla Barnvagnsblogg på Facebook
 • Lämna en kommentar under detta inlägget där du berättar varför du (eller den du väljer att ge biljetten till) är värd ett besök på Baby & Barnmässan 2013. De fyra tävlingsbidragen med bäst motivering vinner.

Tävlingen avslutas söndagen den 17 februari klockan 24.00.

Lycka till!

29 thoughts on “Tävla om fyra biljetter till Baby & Barn-mässan

 1. Bea

  Vill jättegärna vinna o gå på mässan, vill titta o klämma på massa barnvagnar då jag blivit fullkomligt barnvagnstokig! Hade gärna gått alla 3 dagar, tyvärr vill inte plånboken det, hade blivit överlycklig om jag vann en biljett!

  Svara
 2. Elin

  Jag ska självklart gå på mässan för 5:e året i rad. Dock har jag fått operationstid för att ta bort min bråkiga galla den 19:e. Detta gör att jag inte får lyfta tungt på minst två veckor. Och har man en ettåring på 10 kg så blir det problem. Därför har jag lurat med min mamma på mässan för att få lite assistans och hjälp. Det vore jättekul att vinna en biljett och kunna bjuda henne på denna. Kram från elin

  Svara
 3. Rebecca

  Hade varit fantastiskt att vinna en biljett så jag, sambon och sonen kunde gå tillsammans. Nr 1 är att titta på syskonvagn då bebis kommer i maj och vi är inte förberedda alls.

  Svara
 4. Tanja

  Jag vill gärna gå på mässan för tredje året i rad. Denna gången är jag dessutom gravid, och ser mässan som det bästa tillfället jag har att testa mig fram till viken barnvagn vi ska ha till bebis. Därför skulle jag bli superglad om jag vann en biljett 🙂

  Svara
 5. Malin Grevåker

  Jag ska gå för första året i rad och ser jätte mycket fram i mot det! Vore super kul om jag kunde få bjuda min bästa vän på detta då vi åker ca 20 mil för att få gå på mässan så kostar det ju lite och vore kul att få kunna bjuda på inträdet! Kram

  Svara
 6. Gabriella Ellinge Grip

  Hej Elin,

  Jag heter Gabriella och läser produktdesign i Malmö, just för att designa barnvagnar i framtiden. Det är otroligt kul att läsa om någon som har samma stora intresse! Jag vet inte om du känner igen dig, men folk höjer på ögonbrynen när jag berättar om min stora passion, men med ett nyfiket leende. Jag kan å andra sidan sällan sluta prata när jag väl börjat. Vilken historia har du? Hur är det att driva denna fantastiska blogg?

  Nu i vår läser jag sista terminen, vilket innebär det stora examensarbetet och som en del i min förstudie tänkte jag besöka mässan och åka upp bara över dagen på fredagen. En sådan här chans att inspireras och träffa likasinnade kan jag bara inte missa, så jag hoppas vinna en av biljetterna!

  Ha en fin vecka, Elin!

  Svara
 7. Martina

  För 4 månader sen blev jag mamma för första gången till en underbar liten tjej. Allt är nytt och de vore perfekt att få gå på mässan och se en massa (för mig) nya saker. ♡

  Svara
 8. Zandra Svantesson

  Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla! 🙂 <3

  Vill så gärna dit! Är gravid med 1:a, så jag & sambon skulle bara gå omkring och mysa runt bland alla härliga bebis-saker! Och hoppas på att man hittar mycket fint att köpa till bebis 🙂 <3
  Sen såg jag att det var gratis inträde för barn, så då hade det ju vart en toppen-present till min lillasyster (5år), som fyller år snart, att få gå med oss där borta och hitta på en massa roliga saker! En dag hon sent skulle glömma! <3 🙂

  Så nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

  1. Gillar Baby & Barn.
  Heter Zandra Svantesson på facebook.
  2. Gillar Barnvagnsblogg.

  Svara
 9. Linda Söderström

  Åh vad jag hade velat vinna detta.
  Jag är 21år och alldeles galen i barnvagnar, min dröm är att få jobba i en barnvagns/tillbehörs butik eller få starta en egen. Vet bara inte hur man ska komma i kontakt eller komma in i den branschen utan varken barn eller kontakter där. Läser din blogg slaviskt för att få veta mer intressanta saker om dessa underbara barnvagnar. Skulle såååååå gärna vilja vinna dessa biljetter så jag kan ta med min systerdotter för att kolla/känna/provköra alla dessa saker. Vore helt underbart!! HOPPAS!!
  Ps. Har gillat sidorna. //Linda S

  Svara
 10. Silvia Sanchez

  Vad roligt !!

  gillat och delat!

  hoppas jag vinner en eller biljett! Det finns inte så många platser man kan vara med barnen och vänninor 😀

  Jag ser mest fram emot att se vad Jollyrooom och house of Lola.

  hälsingar /Silvia Sanchez

  bailley@gmail.com

  Svara
 11. Sofia

  Hej. Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna en biljett till min moster som jag ska gå på mässan med! Det skulle göra henne så himla glad att få en fribiljett eftersom att hon inte har det så bra just nu och detta skulle verkligen verkligen göra mig och henne jätte glada!!!

  HÅLLER TUMMARNA

  Svara
  1. Sofia

   Varken jag eller min moster har vart där för att de har kommit saker i vägen och iår har vi chansen att göra detta ihop för första gången.

   Svara
 12. Madelene ramsdal

  Om jag vinner skulle jag ge biljetten till min underbara väninna och gå dit och ha en heldag med henne. Massa mammasnack, tjejsnack och shopping!

  Svara
 13. Kristina Hasselström

  Gillat! Jag vill så gärna gå på mässan, förra året var jag gravid men sängliggande på grund av svåra foglossningssmärtor och i år vill jag ge min väninna en biljett som har det tufft som ensamstående mamma till två. Det hade varit så kul att bjuda med henne och ha en mysig dag tillsammans!

  Svara
 14. Madde

  Jag vill vinna för att ha en orsak som min omgivning förstår att åka de 31milen enkel resa till mässan. Svårt att få de att förstå varför jag släpar med sonen så långt för att det är så fantastiskt kul och intressant, men kan jag säga att jag vunnit en biljett till inträdet så kommer de nog förstå. Inte lätt att vara barnvagn och barnstolsnörd i en oförstående omgivning. Där är ju allt på samma ställe så jag slipper åka runt och kolla på nyheterna hemma.

  Svara
 15. Zandra Nilsson

  Ända sedan min son föddes för 2 årsedan har jag drömt om att gå på mässan men båda gångerna har min son varit alldeles för sjuk. I år är första gången som han är frisk nog att gå =) och efter som han ska bli storebror till sensommaren så passar det perfekt att kunna kolla på saker till den lille också =)

  Svara
 16. Madelen S

  Jag älskar mässan! Jag har varit där en gång tidigare och måste gå igen! Jag väntar andra barnet nu i mars och jobbar min sista vecka nästa vecka så det blir perfekt att avsluta veckan med ett besök på mässan!! Eftersom min foglossning är värre den här graviditeten så har min man lovat att stanna hemma på fredagen med sonen så jag ska få gå själv och njuta av allt som finns. Men tänk om jag kunde vinna en inträdesbiljett så skulle de båda få följa med och göra allt det roliga som finns för barnen medan jag går och tittar i lugn och ro på resten 😉 (min man jobbar sen i helgen så då kan vi inte gå och han tycker egentligen också om mässan 😉 )

  Det vore såklart jättekul att vinna 🙂

  Svara
 17. Catherine Erlandsson

  hejhej
  ser så fram emot denna mässan var år. i år ska vi verkligen åka hit hela fmailjen och bara mysa med hotellövernattning då vi har en bra bit att åka. Det ja ser fram emot mest förutom att få fynda lite nytt =), är att se min sons glada leende när han får träffa piraterna på fredagen …. det är det enda han pratar om justnu =).

  Allt kostar dessvärre och ett litet bidrag till en biljett hade inte suttit fel!

  gillat och delat =)

  Svara
 18. Catherine Erlandsson

  gillat och delat tävlingen!
  hejhej
  ser så fram emot denna mässan var år. i år ska vi verkligen åka hit hela fmailjen och bara mysa med hotellövernattning då vi har en bra bit att åka. Det ja ser fram emot mest förutom att få fynda lite nytt =), är att se min sons glada leende när han får träffa piraterna på fredagen …. det är det enda han pratar om justnu =).

  Allt kostar dessvärre och ett litet bidrag till en biljett hade inte suttit fel!

  Svara
 19. Emma

  Gillat båda sidorna:-)
  Jag skulle sjukt gärna vilja vinna biljetterna då det skulle vara helt underbart att släppa omvärlden i ett par timmar och uppslukas av alla nyheter och erbjudanden som mässan har att erbjuda.

  Svara
 20. Annie

  Skulle gärna vilja vinna en biljett till min nygravida bästis, klart hon ska få chansen att gå på mässan! 😀

  Svara
 21. erika jernberg

  Hej!
  Åh hade blivit överlycklig om jag vann biljetter och kunde bjuda med vänner till denna underbara mässa 🙂 Aldrig varit där men alltid velat gå’!
  Är såå sugen på att gå då vi verkligen behöver köpa ny/nya barnvagn/barnvagnar, tänker att mässan säkert har massa spännande för mig/oss med visnings ex och rabatter! 😀
  tack för en bra blogg!

  Svara
 22. Maria

  Snart kommer nr 2 å det skulle vara mysigt att få gotta sig lite i allt som erbjuds 🙂 vid första barnet gör man ju det, då ska man ha allt 🙂 men vid andra barnet läggs det mindre uppmärksamhet på det lilla livet i magen då det finns någon annan där som stjäl ens tid 🙂 på mässan skulle jag få ge lite uppmärksamhet till livet i min mage å njuta av det som komma skall 🙂

  Svara
 23. Isabell Lucev

  Att gå på Baby & Barn-mässan är helt självklart för mig då jag sedan min dotter föddes för sju månader sedan, blivit ett riktigt barnvagsfreak. Men jag har ännu inte lyckats hitta den optimala vagnen för vår familj och därför vill jag vinna en entrebiljett till min sambo! Han behöver få komma dit och klämma och känna på lite vagnar så jag får honom att inse att vi faktiskt behöver en ny vagn som passar oss bättre =D

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.