Tävla om en Kronan Sulky/S!

Nu är det dags för en tävling. Du har chans att vinna min testvagn Kronan Sulky/S 2016 i blått som är använd några veckor. Du får också med regnskydd och handtagsväska från Kronan.

Det du behöver göra för att vinna är att skicka in en bild på en vardagssituation då du anser dig ha mest nytta av din barnvagn tillsammans med en beskrivning av varför du valt just den situationen, till barnvagnsblogg@hotmail.com.

Kronan Sulky S

Tävlingen är ett samarbete med Kronan och Kronan står för frakten hem till vinnaren. Tävlingen pågår till och med måndag 7/3 klockan 24.00. Vinnaren utses av barnvagnsblogg.

9 thoughts on “Tävla om en Kronan Sulky/S!

 1. Malin

  Jag har sån tråkig kommentar ?
  Men vid sovtiden, hon somnar snabbt o sover så himla bra i vagn min lilla tjej. Då passar jag på att ta en långpromenad o få lite motion och frisk luft. Behöver knappt skriva att jag längtar efter våren va?! ?

  Svara
 2. Björn A Wallner

  Min son går på förskolan Och jag skulle behöva en extra vagn till honom. Som jag har en gammal vagn som vi kan ha på förskolan. Kronan vagnen skulle fungera bra I övrigt. Jag är nybliven pappa Och student Och ekonomin är inte så fet.

  Svara
 3. Mary

  Hej och tack för en värdefull blogg!
  Jag undrar om du kan hjälpa mig. Ska välja vagn för första gången och gillar Emmaljunga Viking. Men jag tycker korgen under tar alldeles för lite på bara 5 kg. Har du något tips på en liknande vagn men som har bättre varukorg. Gillar att den är smidig att köra, tar mindre plats men ändå stadig och lite högre.
  Tacksam för hjälp 🙂

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   5 kg är en standardmaxvikt för varukorgar, det finns några enstaka vagnar som är testade för mer vikt, tex. Emmaljunga Super Viking, Bugaboo Buffalo, Stokke Trailz och de flesta av Babyjoggers vagnar.

   Svara
 4. Ida

  Har nu bifogat mitt bidrag 🙂 hoppas på det bästa! Utses vinnaren 24:00 idag på bloggen med andra ord?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.