Premiärtur

Idag var vi ute med Kronan Sulky för första gången. Vi tog en liten promenad, det var kallt, snöade och blåste lite men dottern verkade ha det mysigt i vagnen. Jag fällde ut solskärmen för att hon inte skulle få snö i ansiktet och så drog jag upp åkpåsen ordentligt. Åkpåsen kommer från Babyboom/Gekås. Vagnen har vi fått låna för att prova och recensera, så en fullständig recension kommer så småningom.

IMG_0607

IMG_0610

Första intrycket var att den är otroligt lättrullad! Så fort det lutade lite fick man gå och hålla emot så att inte vagnen skulle rulla ifrån en istället för att skjuta på den. Den är även lätt att häva upp och svänga. Lufthjulen gör sig bra i snön men jag saknar bättre fjädring när man ska rulla över ojämnt packad snö och is. Den hoppade omkring rätt mycket när det blev ojämnt underlag. Men än så länge tycker jag om den! Vi får se vad jag känner efter lite mer användning.

3 thoughts on “Premiärtur

 1. Sandra

  Den är verkligen fantastiskt lättrullad, och ännu mer med terrängdäcken! Fast håller med dig gällande fjädringen, den är inte mycket att hänga i julgranen tyvärr.

 2. Pernilla

  Väntar på den fullständiga recensionen, ska nämligen åka ner på lördag o test köra en kronans vagn, så skulle vara kul o veta vad du tycker om den innan man bestämmer sig för ett köp =)

 3. Anonym

  Vad tycker du/ni som nu provat den? Hur går den i snö? Ska man sattsa på Kronan eller är Emmaljunga scooter 2,0 bättre/lättare att köra???
  Dessa val 🙂

Kommentarer är stängda.