Nyheter från Chicco

imageAlla barnvagnsmärken verkar komma med bakåtvända sulkys nu, och chicco vill inte vara sämre. De laserar en vagn som heter Chicco I-move. Det speciella med den är att den har en sittdel som går att rotera 360 grader, väldigt likt Orbit G2. I-Move har vändbar sittdel, fullt liggläge, vändbart och justerbart handtag och justerbart fotstöd. Den har svängbara låsbara framhjul. Suffletten har en extra förlängning som gör att den täcker bra även när vagnen är i liggläge. Selen är lätt att justera och bågen liknar den på Maxi Cosi Mura och Quinny Moodd.  Det går att fästa liggdel och babyskydd på vagnen. Chicco I-Move väger 14,6 kg, vilket jag tycker är tungt för en vagn av den här typen. Jag hittar tyvärr inga mått på vagnen ihopfälld, men jag har sett det på film och den ser inte kompakt ut överhuvudtaget. Chicco är inte så vanligt märke i Sverige så jag vet inte var eller om den kommer att säljas här.
I-Moves egen hemsida. Viderecension.

 

imageChicco lanserar även en ny vagn som ska rikta sig speciellt till oss nordbor. De kallar den Chicco Polar och den har fyra fasta hjul med “vanlig” sittdel och stor sufflett. Jag tycker den ser ut som en ful kopia av Carena Free och Carena Free är ju inte direkt någon högkvalitativ vagn. Dyr är den i alla fall inte, 2500 om man beställer den från England. Jag tror att Chicco gör bäst i att hålla sig till det de kan, nämligen paraplysulkys. Och en ny paraplysulky kommer de också med.

 

 

Chicco Snappy är en väldigt enkel paraplysulky som bara väger 6,6 kg! Den har två lägen för ryggstödet, ett soltak och svängbara låsbara framhjul. Snappy blir 112x32x22 cm hopfälld och levereras tillsammans med en väska. imageimageimageMaxvikt 15 kg. Den kostar ca 800 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.