Pogu barnvagnsreflexer

Förra året skrev jag ett inlägg om olika sätt att synas i mörkret med sin barnvagn. Nu har det kommit ett nytt alternativ. Pogu barnvagnsreflexer är självhäftande och kommer i olika former för att passa alla barnvagnar. De finns i silver och svart (reflekterar vitt). Reflexerna har 360 graders reflektionsförmåga så kallade 3M-reflexer, de syns på över 200 meters håll och har fem års reflektions-garanti.

Pogu-barnvagnsreflexer

I batterier behövs, reflexerna är självhäftande och kan tas bort genom att blåsa med hårtork på dem. Det går dock inte att återanvända dem. Ett ark reflexer med flera olika former kostar 95 kronor.

Jag har själv Pogu barnvagnsreflexer här hemma som jag ska testa och återkommer såklart när jag gjort det. Mina är i svart och de är verkligen helt svarta och kommer knappt synas alls på ett svart barnvagnschassi, superbra.

2014-09-11 16.16.39

Pogu-reflexer2014-09-11 16.17.03

5 thoughts on “Pogu barnvagnsreflexer

 1. Jasmine

  En liten fråga som jag hade blivit så glad om du hade svarat på!! Jag undrar om en bugaboo sufflett passar på en superviking sittdel? Jätte tacksam för snabbt svar!! 🙂

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, jag tror att någon av Bugaboos suffletter fungerar om man har Buggas sufflettfästen och bågar. Men jag har inte helt koll på vilken av modellerna det är som passar.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.