Petite Cherie Heritage

Ny barnvagn på marknaden, alltid lika kul! Den nya vagnen är en duovagn som heter Petite Cherie Heritage. Den säljs endast hos Jollyroom. Läs min recension av vagnen här.

417241 (7)

Petite-cherie

Petite Cherie Heritage är en duovagn där både liggdel och sittdel ingår.  Vagnens handtag och båge är klätt i konstskinn och tyget är kviltat för en lyxig look. Den har Petite Cheries läderlogga på fotstödet och sidan av liggdelen. Vagnen finns i svart eller marinblått tyg.

417242 (1)417241 (1)

Petite Cherie har EVA-hjul, svängbara och låsbara framhjul. Handtaget är ett ställbart knäledshandtag. Den har svart aluminiumchassi och varukorgen ser rymlig ut. Bromsen är en pedal som är lätt att använda och du ser att det visar rött om bromsen är i och grönt om den inte är det. Både sittdel och liggdel är lätt att klicka dit och loss med snabbfästen. Sittdelen är vändbar och har liggläge och ställbart fotstöd. Suffletten går att dra långt fram och har solkeps och en tittlucka.

Petite-Cherie-bakåtvänd417241 (4)

Liggdelen som ingår i köpet har en solkeps och vindskydd i samma tyg. Liggdelen har också ett smart extra stödben som gör att den sitter stadigt och inte vickar. Liggdelen bärs i suffletten och har ett handtag klätt med läder.

417242 (10)

Vagnen blir 75x60x30 cm ihopfälld, den är 60 cm bred och väger 14,8 kg. Maxvikten är 15 kg.

417241 (26)

Jag har själv känt lite på vagnen och tyckte den kändes riktigt lättkörd. Men snart kommer jag få testa vagnen mer ordentligt vilket ska bli kul.

När du köper en Petite Cherie Heritage ingår liggdel, sittdel, regnskydd till sittdelen och adaptrar till Maxi-cosi och Besafe babyskydd. Till de som köper vagnen nu i helgen ingår dessutom en Nordlys fårskinnsåkpåse.

417241 (24)417241 (28)

Petite Cherie Heritage köps hos Jollyroom och kostar 5000 kronor som introduktionspris. Väldigt snart kommer du också kunna tävla om en Petite Cherie Heritage i valfri färg på Barnvagnsbloggs facebooksida.