På önskelistan

Emmaljunga Ozone City Pro CoffeeVi var ju inte riktigt nöjda med vår Emmaljunga City Cross som jag recenserade i ett tidigare inlägg. Vi flyttade även från norra norrland till storstaden Göteborg så våra behov förändrades lite. I mitten av oktober köpte vi därför i en Emmaljunga Ozone City och sedan dess har City crossen stått oanvänd. Det kommer komma en recension på Ozonen så småningom, än så länge säger jag bara att vi älskar den och den kommer definitivt få stanna ett bra tag, så då kan det ju vara på sin plats att investera i lite accessoarer till pärlan.

image

 

För min dotter som ständigt försöker äta och kladda på frambågen och dessutom behöver lite underhållning i vagnen skulle ett sådant här Bumper bar skydd från Bumpaloop passa bra.

image

Jag hittade även ett liknande hos Mamma på vift för 100 kr+ tyg- och portokostnad.

imageJust nu har vi en svart åkpåse i vagnen men det skulle ju vara trevligt med lite färg och mönster som piggar upp, vagnen är ju rätt neutral som den är. Elodie details retro revolution för 995 kr skulle passa bra.

imageimage

Även Brio Shiny Lime/Black 999 kr eller Brio Shiny Deep Ocean 999kr skulle nog passa fint i vagnen.

image

Den här åkpåsen från The Buppa Brand är helt underbar tycker jag. Pink Flower heter den och kostar 795 kr.

image

När vintern är över och åkpåsen börjar bli för varm skulle en sittdyna passa bra, inte minst för att få axelremmarna till selen på rätt ställe. AddStroller Butterfly Garden, 350 kr.

image

Om det inte skulle bli någon sådan åkpåse skulle sittdynan Elodie Details Retro Revolution, 295 kr, också passa bra i vagnen.

image

Men det finns ju så många som syr egna fina sittdynor också, som denna fina från Barnpalatset, 395 kr.

image

Eller denna från Bojakika, 240 kr.

image

Eller någon av alla fina från Mamma på vift, 300 kr + tyg- 0ch portokostnad.

imageMan bör inte hänga något så tungt som en full skötväska på barnvagnshandtaget eftersom det snedbelastar vagnen. Därför har vi en liten ryggsäck som skötväska. Men en sådan här liten Buggy Buddy från Sunshine kids, 149 kr, skulle vara praktisk att ha till mobil, vantar, busskort osv.

image

Hjulskydd är praktiskt om man ska ta in vagnen. Vi saknar hjulskydd till de svängbara framhjulen. Delbart hjulskydd, 49 kr styck.

imageHär i Göteborg regnar det nästan jämt. Emmaljungas regnskydd är riktigt fult så ett sådant här mönstrat regnskydd från Tullsa, 220 kr, skulle sitta fint.

image

Även Elodie Details har snygga regnskydd i färgerna Rockabilly dot, Stripes oh Stripes eller Retro Revolution, 349 kr styck.

image

Man bör ju även tänka på säkerheten, en handledsrem för barnvagn, 99 kr, kan vara bra att ha, fast vi tillverkar nog en egen.