Omorganisation på bloggen

För att göra det lite enklare för er läsare att hitta på bloggen så har jag organiserat om lite på bloggen. Etiketten “Hjälp och Guide” har försvunnit och ersatts av fyra nya kategorier. Under Köpa vagn finns allmän info om att köpa barnvagn, tex. min guide till att köpa barnvagn i 6 steg. Under Sälja vagn finns allmän info om att sälja vagnar. Under Barnvagnsguide finns allmän info om vagnar tex. ordlistan och vagnar i olika kategorier. Det har även tillkommit en kategori för tillbehör och tanken är att det kommer komma mer inlägg på det ämnet så småningom.

Kategorierna hittar du här i högerspalten och de är enligt mig det enklaste sättet att hitta vad du söker här på bloggen 🙂

Snart kommer jag även lägga ut recensioner av de vagnar som jag själv har testat. Nu när jag själv har blivit mamma så har jag faktiskt lite mer egen erfarenhet av vagnar som jag tänkte att ni kunde få ta del av.

2 thoughts on “Omorganisation på bloggen

 1. Linda

  Hej.
  bra blogg du har med mycket bra info.

  Jag undrar om du vet nått om ståbrädor?

  Idag har vi en briovagn till dottern men är sugen på att köpa en trehjuling. Känns enkelt och smidigt.

  Men då är det ju som så att vagnen jag köper måste kunna ha en ståbräda. Har en brio-ståbräda idag och det fungerat bra sonen står innanför handtaget och framför skötväskan.

  Skulle ju hellst vilja ha kvar min brio-ståbräda och slippa köpa en ny.

  Har hittat en teutonia spirit S3 år 08.
  men fungerar brio-ståbräda på den och får sonen plats innanför handtaget?

  Har även funderat på en babytravel men där får ju sonen absolut inte plats innanför handtaget. Hur står han då? Jag måste ju kunna köra vagnen också.

  Skulle vara jättesnällt om du ville hjälpa mig att kolla upp detta så snart som möjligt. Vagnarna jag vill köpa ligger på blocket nu =)

  Mvh Linda

Kommentarer är stängda.