Nyheter på bloggen

Du har väl inte missat att bloggen också har en egen Youtube-kanal? Jag har precis snyggat upp den lite också, visst blev det fint? Man kan prenumerera på mina youtube-klipp också, även om jag måste erkänna att de flesta hamnar här på bloggen också ganska omgående.

En annan nyhet är att jag har lagt in etiketter på många av inläggen och infogat ett etikettmoln i spalten här till vänster. Där kan du snabbt hitta olika barnvagnsmodeller som jag bloggat mycket om. Om du läst ett inlägg om en speciell vagn och sedan vill läsa mer om den så kan du också scrolla ner till inläggsinformationen längst ner ovanför reklamen och klicka på den modell du vill läsa mer om, så får du upp alla inlägg om den vagnen.

Om du tex läst ett inlägg om olika syskonvagnar och sedan vill veta mer om tex. Bugaboo Donkey, då kan du leta upp texten “Bugaboo Donkey” längst ner och klicka på den så får du upp alla inlägg som handlar om Bugaboo Donkey, smart va?

etiketter