Ny Kronan Sulky

Vi har köpt en Kronan sulky som vi ska ha som resevagn, vintervagn och som förskolevagn till våren när min dotter börjar förskolan. Den var otroligt skitig när vi fick den, så nu ligger klädseln i tvättmaskinen. Denna vagnen är i stort behov av en service och lite kärlek, och det ska den få också. Det är alltså en begagnad vagn, säljaren trodde att det var en –08 och det kanske kan stämma. Det är inte så bra kvalité på denna mobilbilden, men vagnen är i alla fall brun.2012-09-19 16.05.46

Jag har förut fått låna en Kronan Sulky som jag recenserat. Men nu är min dotter nästan dubbelt så gammal, jag har kört fler sulkys och nu kommer jag också få erfarenhet av en till Kronan Sulky, så det kommer nog en uppdatering av recensionen när jag kört vagnen lite mer.

One thought on “Ny Kronan Sulky

  1. Vanya

    Åh, jag har letat efter en brun Kronansulky hur länge som helst, jag tycker de är så fina. Lyckades inte få tag på en innan de försvann ur sortimentet och hoppas nu på att det ska dyka upp en på Blocket. Sicken tur du hade 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.