Ny Easywalker Mini

Easywalker har haft ett långtgående samarbete med bilföretaget Mini för att göra barnvagnar med liknande design och Minis märke. De har tidigare kommit med Easywalker Mini Stroller och Easywalker Mini Buggy. Nu kommer en helt ny version av Easywalker Mini som bygger på Easywalker Mosey. I grunden är det alltså en Easywalker Mosey men med den har den karaktäristiska Mini-designen. Den finns i fem olika färger, All Black, Pepper White, Union Jack, Grey och Ice Blue. Du kan också välja chassi i svart eller silver och vita eller svarta ekrar på hjulen. All black, Pepper White och Union Jack har mönstret från den engelska flaggan och Grey och Ice Blue ser ut att ha rände. Loggan från Mini finns på axelmudden och på fotstödet.

Easywalker-Mini-Ny-All-Black

Detta är i grunden en Mosey, vilket innebär att den har vändbar sittdel med fyra olika lutningslägen, ställbart fotstöd och swing away-båge. Hjulen är inte lufthjul, men det är mjuka gummiliknande hjul som det inte fastnar grus i.

Easywalker-Mini-Ny-Ice-Blue

Suffletten har förlängning baktill och en solkeps och går att fälla långt fram eller fälla bak helt och hållet bakom ryggstödet.

Ny-Easywalker-Mini-Grey[3]Easywalker-Mini-New-Pepper-White-liggdel

Vagnen blir väldigt kompakt ihopfälld, den kan fällas med sittdelen på åt bägge hållen, den blir 94x54x26 cm ihopfälld med sittdelen på och väger 10 kg. Easywalker-Mini-Ny-ihopfälld

Den kan även fällas med liggdelen på. Liggdelen kan vikas ihop med en knapp på utsidan och vagnen blir därför mycket kompaktare ihopfälld med liggdelen på än vad vagnar brukar bli, den blir 94x54x34 cm ihopfälld med liggdelen på och väger 12 kg som liggvagn. Vagnen är 54 cm bred och 93 cm lång när den är uppfälld.

 

Easywalker-Mini-Ny

 

Nya Easywalker Mini finns inte att köpa i Sverige men kommer att gå att beställa utomlands inom ett par veckor. Från Babyplus.nl kostar den 639 Euro inklusive liggdel, vilket motsvarar ca 6000 kronor.

Mer info och bilder på nya Easywalker Mini hittar du här.