Ny annonsör och adventskalendrar

Jag är väldigt stolt över att presentera min första “egna” annonsör här på bloggen. Åre Barnvagnar hyr ut barnvagnar till fjällsemestrare (och alla andra förstås) i Åre. Riktigt smidigt att hyra vagn när man ändå har så mycket annat som måste få plats i bilen. Du kan läsa mer om att hyra barnvagn i detta inlägget. Jättekul att få min första annonsör. Är du också intresserad av att annonsera finns mer information här.

Ingen har väl missat att det har blivit december och kalenderdags? Julkalendrarna på barn- och babysajterna haglar tätt och jag tänkte tipsa om några.

Den eminenta Facebook-gruppen Barnvagnar! har sin egen adventskalender där något tävlas ut varje dag (ibland är det en barnvagn).

Crescent barnvagnar har en adventskalender (också kallad Hjulkalender) på sin facebooksida, där de varje dag tävlar ut någonting, ibland en barnvagn, ibland ett tillbehör och ibland något helt annat.

Även på Stokkes facebooksida finns en adventskalender där något tävlas ut varje dag.

7am Enfants skandinaviska facebooksida finns också en tävling, de kommer tävla ut något nytt varje vecka i advent, denna veckan är det en B212 Åkpåse.

Både Jollyrooom och Lekmer har en adventskalender med några utvalda erbjudanden varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.