Ni har väl inte missat?

Ni har väl inte missat att man numera kan gilla Barnvagnsbloggen på Facebook? Följ bara länken så kommer du till bloggens facebooksida.

En annan nyhet är att man kan gilla enstaka inlägg. Läser du något som du tycker är riktigt bra så kan du trycka på “Gillaknappen” längst ner i inlägget så kan även dina facebookvänner ta del av inlägget.

En tredje nyhet är att jag har tänkt börja svara på en del allmänna mailfrågor direkt här på bloggen. Jag började igår genom att svara på frågan “Jag bor i norra Norrland och behöver en vagn som fungerar bra i snö, vilken ska jag köpa?

Jag kan också avslöja att det snart kommer komma lite tabeller här på bloggen som gör det enklare att jämföra olika vagnar, vad sägs om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.