Mountain Buggy Plus One

Mountain Buggy +OneJag skrev alldeles nyligen om att Mountain Buggy kommer med en syskonvagn som heter Duet. Men de kommer även med en syskonvagn på längden som heter Plus One. Plus One bygger på samma design som Urban Jungle, men den har lägre tyngdpunkt och den är längre mellan fram- och bakhjul för att klara vikten av två barn bättre. Vagnen går att använda till nyfödd med liggdel, lift eller babyskydd, den går även att använda med endast en sittdel eller med nyfödd i mjuklift och en sittdel eller med två sittdelar. Den främre sittdelen går att luta något men inte den bakre. Plus One kommer även gå att fälla ihop med en hand och kommer låsas automatiskt i det läget. Den går även att fälla ihop med båda sittdelarna på. Suffletten har justerbar höjd. Barnet som sitter i den bakre sittdelen har sina fötter i en sorts påse som går ner i varukorgen som syns om man tittar på bilderna. Tar man bort den bakre sittdelen har vagnen gott om förvaringsutrymme. Mountain Buggy Plus One väger 14 kg och är 63 cm bred. Maxvikt är 20 kg per sits. Vagnen kommer finnas på marknaden under våren 2011.

image

5 thoughts on “Mountain Buggy Plus One

 1. annii

  Åh vilken underbar sida! Ovärderlig hjälp ju! Kanske till och med är så att du hade kunnat rådge mig i vilken vi ska köpa? Står och väljer mellan emmaljunga och brio, edge duo eller happy.. ungefär. Och helst inte till nypris utan lutar starkt åt en begagnad.

 2. Sophie

  Hej! Är du verkligen säker på att Timmy:n kommer försvinna, för jag frågade på både Barnenshus och på Babyproffsen och dom hade nyss haft sina Teutonia säljare där och dom hade inte sagt något om Timmys försvinnande ur sortimentet.
  Jag själv tror att dom kommer ha kvar den i norden där den säljer super bra och är en populär vagn.

 3. Hedwig

  Hej! Är det någon som har testat och tycker denna vagnen funkar bra?
  Med vänlig hälsning,
  Hedwig

Kommentarer är stängda.