Lite nyheter

Det ligger en liten bebis i min mage som beräknas komma ut i januari-februari. Jag hoppas förstås att hen kommer att älska att åka barnvagn (något som dottern verkligen inte gjorde när hon var bebis) så att jag hinner testa riktigt många vagnar 🙂

Vi har ganska klart för oss vad vi ska ha för vagnar (till att börja med) men syskonvagn är ju något helt nytt och vi funderar både på om behovet finns och vilken vi i sådana fall ska ha. Men en skulle i alla fall vara kul att hinna testa 🙂

Därför är jag också extra spänd och förväntansfull nu när vi går in i den mest intensiva “barnvagnsnyhetsperioden”. 19-22 september är det Kind und Jugend i Köln där hela Europas babybransch ställer ut. Dit ska jag tyvärr inte, även om det vore en stor dröm att åka dit, men jag hoppas kunna snappa upp en och annan nyhet därifrån ändå.

4-6 oktober är det sedan dags för Underbara Barn i Stockholm där jag ska göra allt för att kunna närvara. Och 9-11 oktober är branschens egen mässa där alla svenska tillverkare ställer ut och presenterar sina nyheter. Där var jag förra året och jag hoppas få möjlighet i år igen.

Jag är alltså riktigt nyfiken på vilka nyheter som kommer presenteras i höst, både Brio, Kronan och Teutonia kommer att släppa sina nyheter i höst, det ska bli väldigt spännande.

Något annat som är roligt är att jag numera ägnar mig åt bloggen på heltid och försöker försörja mig på den så gott det går. Det innebär också att jag har registrerat företag med F-skatt. Är du intresserad av att annonsera så kika in på den nya fliken “Vill du synas här?”. Jag skulle också blir väldigt glad om ni läsare hjälpte till att sprida bloggen och tipsa om den. Tipsa också gärna om bloggen om du känner någon som kanske kan vara intresserad av att annonsera.

10 thoughts on “Lite nyheter

 1. Lisa Backman

  Hej Elin!
  Blev lite nyfiken på när du tänkte skriva ett inlägg om Brio Primo och Bugaboo Donkey! Du får posta den i gruppen Barnvagnar! så vet jag när jag ska gå in och läsa!

  Svara
 2. Mary

  Grattis!
  Jag läste på trendenser.se att Brio och Britax ska ha information om sitt kollektionssläpp 2014 den 25 september. Jag väntar mitt första barn i början av december och är sugen på en Brio Happy, men är såklart också nyfiken på vad som släpper tillsammans med Britax för 2014, och om dom hinner släppa kollektionen innan min bebis har kommit 🙂 Köpa en 2013 eller 2014, det är frågan. Tycker du jag ska hålla ut lite?

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag hade nog väntat, det är så kort tid kvar nu, men jag tvivlar på att de hinner komma till början av december tyvärr. Jag ska dit så all information kommer finnas här på bloggen sedan 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.