Lills fodral för regnskydd

DSC08087

Regnskydd helt i klarplast har aldrig varit någon favorit hos mig och den största anledningen till det är att de tar så otroligt stor plats och ofta tar upp nästan hela varukorgen. Men faktum är att det finns en lösning på det. Lill’s är ett företag som säljer smarta prylar till barnvagnen och en av deras produkter är ett fodral till regnskydd i klarplast. Jag har fått förmånen att testa det.

När man först får regnskyddet är det ofta riktigt kompakt förpackat, nästan vakuumförpackat verkar det som. Men så fort man vecklat ut regnskyddet är det omöjligt att vika ihop det lika litet igen och det känns som att ju mer det används desto större blir det ihopvikt.

DSC08088DSC08089DSC08090DSC08092

Det är där Lills fodral till regnskydd kommer in i bilden. Det är tillverkat för att passa alla regnskydd i klarplast. Det är tillverkat i svart tåligt material och har en kardborrstängning längst upp som är stark och håller igen fodralet bra. Det kan vara lite bökigt att få i regnskyddet i fodralet, men det hör lite till sakens natur. Om fodralet ska kunna hålla regnskyddet i ett kompakt format måste det vara lite motstånd när man ska få i regnskyddet. Att ta ur det är dock inga problem vilket är bra eftersom det ibland kan vara lite bråttom att få ur regnskyddet.

DSC08093

Väl i sitt fodral skulle jag säga att regnskyddet tar minst hälften så stor plats som det gör utan fodral. Det är dessutom snyggt förpackat och det är inte längre några problem att alltid ha regnskyddet med sig ifall det skulle komma en regnskur.

DSC080942014-11-04 15.13.222014-11-02 15.34.19

Om det är någonting jag saknar på regnskyddsfodralet så är det fästen tex. i kardborre så att man kan hänga upp regnskyddet, tex i chassit, på så sätt skulle regnskyddet ta ännu mindre plats.

Lills fodral för regnskydd kostar 79 kronor men just nu är det specialpris så det kostar bara 60 kronor. Fodralet har ett mått på 33×25 cm. Om man använder ett regnskydd i klarplast så tycker jag absolut att detta fodralet är en superbra investering. Det är betydligt billigare än att köpa ett nytt regnskydd till vagnen. Lills fodral för regnskydd köper du här.

2 thoughts on “Lills fodral för regnskydd

 1. Johanna

  Hej.

  Vi väntar barn som är beräknad till mars 2015. Vi funderar på att köpa en brio smile och undrar om man tjänar på att vänta tills årsskiftet till att köpa årsmodell 2014. Brukar de sälja ut föregående årsmodell? När är det bäst på året att köpa ny barnvagn?

  Vänlig hälsning

  Johanna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Brios nya årsmodell kommer i januari och det brukar vara en viss utförsäljning då. Det blir inga förändringar på Smile mer än att den kommer i All Black så för den sakens skulle behöver man inte vänta. Kan dock hända att det är lite bättre andrahandsvärde på en nyare årsmodell. Däremot väntar stora förändringar för Brio generellt men det kommer ett inlägg om det på bloggen inom några dagar.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.