Jag är med i Vi Föräldrar Gravid (igen)

För ungefär ett halvår sedan var jag med i Vi Föräldrar Gravid och nu är det dags igen. Denna gången är det en artikel om att köpa sin första barnvagn. “Tänk så här när du väljer barnvagn – barnvagnsbloggarna tipsar” är rubriken. Artikeln innehåller en köpguide, vad man ska tänka på när man väljer vagn, det finns ett vagnlexikon och 10 nya vagnar som är kommenterade.

DSC08302

DSC08314

Vill du läsa mer och mer ingående om vad du ska tänka på när du köper din barnvagn så rekommenderar jag varmt min Guide: Att köpa barnvagn. Jag har också recensioner på flera av de vagnar som är kommenterade i artikeln, de kan du hitta här. På bilden kör jag Kronan Duo S.

DSC08313

Artikeln finns i nummer två av Vi Föräldrar Gravid 2013, maj-juli-numret. Det finns i affären nu, spring och köp om du vill läsa hela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.