Heldag hos Crescent

Nu är jag på väg till Jönköping, eller närmare bestämt Taberg, för en heldag hos Crescent barnvagnar. Det är första gången jag gör något liknande och det ska bli jättespännande att bli visad Crescents vagnar av de som utvecklat dem. Jag ska även träffa VD:n så om det är något ni vill att jag ska fråga eller ta reda på är det bara att kommentera här under.

Ikväll får vi se vad det blir för resultat här på bloggen. Ett eller ett par inlägg blir det nog i alla fall, kan jag tänka mig.

2 thoughts on “Heldag hos Crescent

 1. elin gustafsson

  berätta gärna mer om d,har köpt en ny crescent diva till min son som är 2 veckor och den skrammlar ungefär som om något plast slår mot metall…Vet du om d e vanligt med just dom vagnarna? Jag vet ju att dom återkallade ett chassi för något år sen och förbättrat chassit efter d.
  Just därför vi köpte en ny,för att slippas allt krångel…
  Jättesnygg verkligen men guuuud vad besviken jag e på kvaliten…Väntar nu på att återförsäljaren ska ringa mig om ett nytt chassi,men ingen har ringt än:(

 2. Kundtjänst, Crescent Barnvagnar

  Svar från Crescent:

  Hej Elin G.

  Nya Crescent Diva är en smart och bra vagn med massor av uppdateringar. Om något skulle vara fel på din vagn eller om du av någon anledning fått ett gammalt chassie, så åtgärdar vi givetvis detta. Vänligen kontakta kundtjänst på info@elitegroup.se så hjälper vi dig:)

  Med vänliga hälsningar,

  Kundtjänst

Kommentarer är stängda.