Första intrycket av Beemoo Flexi Travel 2.0

Jag har fått hem ännu en testvagn, denna gång är det en Beemoo Flexi Travel 2.0 i samarbete med Jollyroom. Detta är först och främst en resevagn, men i mina ögon skulle den även funka superbra som bilvagn eller extravagn. Det ingår adaptrar för Maxi-Cosi babyskydd och jag har hittills hunnit testa den både som travelsystem med mitt Maxi-Cosi babyskydd och med sittdelen på. Sittdelen är vändbar ergonomisk sittdel med tre lutningslägen. Den har också swing away-båge, dock inte ställbart fotstöd. Både min 6-månaders och min 3-åring sitter bra i vagnen även om det är lite trångt för 3-åringen.

DSC07045

DSC07047DSC07048DSC07055bDSC07053

Det ingår även en liggdel som klickas fast på chassit istället för sittdelen.

DSC07051

Hittills gillar jag vagnen, den känns väldigt lätt och lättkörd, den har fjädring och stora hjul för att vara en resevagn. Sittdelen sitter dessutom riktigt högt, en av de högsta vagnarna jag testat. Helt knäledshandtag känns också lyxigt för denna typen av vagn. Nackdelar hittills är att suffletten på sittdelen blir väldigt kort i liggläge, selen är också stor, den går inte att få att sitta tajt på min ganska stora 6,5-månaders. Vagnen blir också ganska stor ihopfälld, det är ingen paraplysulky direkt. Den går att fälla med sittdelen framåtvänd, men blir då väldigt lång. Chassit är dock riktigt lätt att fälla ihop och både chassi och sittdel känns som riktiga lättviktare, som sittvagn väger den 9 kg.

DSC07050DSC07049

Beemoo Flexi Travel 2.0 med sittdel, liggdel, babyskyddsadaptrar, regnskydd och mugghållare kostar 2995 kronor och köps här, det känns riktigt prisvärt tycker jag. Den fullständiga recensionen finns nu här.

3 thoughts on “Första intrycket av Beemoo Flexi Travel 2.0

 1. Ingela

  Hej. har du alls några tankar om att man kan använda vagnen som vardagsvagn och inte bara som resevagn? Vad tror/tycker du om det? Går det alls att jämföra med t.ex. Brio Go? Prismässigt får Beemoon den väldigt förmånligt just nu.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Nja, jag skulle inte vilja använda den som vardagsvagn och jag tycker inte riktigt att den går att jämföra med Brio Go, både kvalité och komfort är en helt annan. Jag personligen skulle kunna tänka mig att ha den som komplement till en större rejälare vagn, men inte som endavagn. Den känns lite för klen och har lite för dåliga hjul för det tycker jag. Men det beror ju också på vad man är van vid och vad man har för krav.

   Svara
 2. Kaisa

  Hej!
  Om du fick välja att använda Beemoo flexi eller Cybex Balios M som lite mer än bara resevagn vilken skulle du då välja?
  Vi pendlar en hel del så vagnen kommer ju då användas ganska mycket men då för mesta dels på asfalt, stadskörning & lättare grusvägar !

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.