Etikettarkiv: BT Jogger Terrain

Recension av BT Jogger Terrain

DSC03186

Märke: BT (Babytravel)
Modell: Jogger Terrain 3
Årsmodell: 2015
Färg: Blue

Jag har testat BT Jogger Terrain i ett samarbete med Babyproffsen. Jag har använt vagnen i ett par månader och testat den på skogspromenader, på stan, åkt kollektivt med den och packat den i bilen. Jag har använt vagnen främst till min son på 19 månader men även min dotter på 4,5 år har använt den ibland. Nu är det dags för min recension av vagnen.

Läs mer

BT Jogger Terrain och BT Jogger Terrain Twin

Babytravel, eller BT som de nu kallar de flesta av sina modeller, kommer med flera nya vagnar, kul! Babytravel Amsterdam och Dublin kommer att utgå och istället kommer BT Jogger Terrain och BT Jogger Terrain Twin.

BT Terrain 3 grey

BT Jogger Terrain är en trehjulig vagn med lufthjul, framhjulet är svängbart och låsbart. Den har ställbart ryggstöd och uppfällbart fotstöd, båge ingår med vagnen. Handtaget är ställbart knäledshandtag. Nytt för denna nya modellen jämfört med Amsterdam är att lufthjulen är nya med andra ekrar, suffletten har fått större förlängning än tidigare och går nu att dra jättelångt fram. Handtaget och bågen är klädda med leatherette, bågen är swing-away. Varukorgen har fått en annan design och är lite större. Vagnarna finns i tre färger och tygerna är melerade. Vagnarna finns i Black, Blue och Grey. Läs också min recension av vagnen här. En vän till mig, Anna Anundby, har precis köpt en och jag har fått låna hennes bilder.

Läs mer