En barnvagnsperiod är över…

Ja, nu är det snart slut. Min dotter är snart tre år och vill allt mer sällan åka vagn och dessutom väntar vi småsyskon vilken dag som helst så i framtiden kommer hon antagligen mest att åka ståbräda, syskonvagn eller syskonsits. Vi kommer antagligen inte köpa någon mer vagn avsedd för henne så därför tänkte jag passa på att göra en sammanfattning av hennes barnvagnsperiod och de vagnar jag haft till henne. Så, hur många vagnar tror ni jag haft, någon som kan gissa? Jag har faktiskt haft 35 olika vagnar som jag använt mer eller mindre, vilket resulterat i 28 recensioner, än så länge.

Dotterns första vagn var en Emmaljunga City Cross med City korg. Då bodde vi i norra Norrland, hade vi inte gjort det hade det nog blivit en Nitro för jag gillade de svängbara framhjulen redan från början. Andra vagnen, och även den som stannat längst hos oss, är Emmaljunga Ozone. Jag har haft den sedan oktober 2011 (dvs. 2 år och 3 månader) och den finns fortfarande kvar här hemma i väntan på syskon.

Tildas vagnar1-001

Den vagn jag haft näst längst är Kronan Sulky. Jag hade först ett recensions-ex mellan februari och april 2012 och sedan köpte jag en egen som jag hade mellan september 2012 och november 2013. Det är inte så ofta jag har haft flera vagnar av samma modell, den enda andra vagn jag haft två av är Brio Spin.

När de gäller märken jag haft är det Emmaljunga som varit mest populär, där har jag haft hela sju olika modeller. Även Kronan har varit populär och jag har haft fem olika Kronan-vagnar. Men faktum är att jag gillar att testa olika och det är nog ganska få av de vanliga barnvagnsmärkena som jag inte testat på, och så hoppas jag att det får fortsätta.

Men i och med att en barnvagnsepok tar slut så startar ju en ny, med massor av nya vagnar att recensera och möjligheten att testa syskonvagnar, så framtiden ser ljus ut och det ska bli jätteroligt att fortsätta blogga.