Emmaljunga Limited Edition

imageEmmaljunga kommer med ännu en Limited Edition-utgåva. Denna gången heter den Black Beauty och Beige Beauty. Vagnarna börjar levereras i Mars och kommer att finnas i begränsad upplaga. Black Beauty tillverkas i 300 exemplar per modell och Beige Beauty i 250 per modell. Varje vagn har en unik etikett i suffletten som berättar vilken nummer i ordningen den har. De vagnar som kommer finnas i limited edition-modell är Mondial (med val mellan 4 chassin), City cross, Nitro, City korg, Scooter (endast Black Beauty), First class babyskydd, Parasoll, Skötväska sport, Skötväska style och allround åkpåse.

Black Beauty har svart protex-tyg i basen (emmaljungas standardtyg) och black flowers och black leatherette som detaljer. Innertyget är Victory eller celebration och den har svarta reflexer och svart chassi till city cross, nitro och scooter.

imageimage

Beige beauty har khaki protex-tyg (emmaljungas standardtyg) i basen och khaki flowers och white leatherette tyg som detaljer. Innerfodret heter beige dots och den har svarta reflexer.

imageimage

Personligen tycker jag att Black Beauty är ganska snygg, men lite väl mörk. Beige Beauty tycker jag bara är tråkig. Jag tycker det är tråkigt att Emmaljunga gör så enfärgade vagnar nu för tiden. Jag hade önskat mönster i en annan färg än resten av vagnen, det hade varit snyggt!

3 thoughts on “Emmaljunga Limited Edition

  1. Mariana Gunnarsson

    Hur plockar man bort tyget på denna vagn? För får inte av solskyddet eller vad man ska kalla taket för nått på denna vagn då jag vill tvätta det.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.