Baby jogger

imageBaby joggers nyheter för 2011 kollektion innebär bland annat en del förbättringar av Baby Jogger City Mini. Vagnen har fått en bekvämare sits med mer stöd för barnet och man har infört en ny funktion som gör att barnet nu kan sitta helt upprätt. BabyJogger presenterar även en ny färg på City Mini, nämligen Plum, men den levereras först i mars. Videorecension

imageÄven för BabyJogger City Select har några förändringar skett. Sitsen är lite djupare än förut, även här har ryggstödet blivit stadigare för att ge mer stöd, sitsen har även mer vaddering och även Select kommer finnas i färgen Plum.

imageBabyJogger lanserar även en helt ny version av City Mini, nämligen en med fyra hjul istället för tre. Denna heter Baby Jogger City Mini 4 wheel och finns ute i butik nu. Vagnen har samma funktioner, vikt och mått som den vanliga City Mini, enda skillnaden är helt enkelt att det är två svängbara och låsbara hjul fram istället för ett. Mer info här.

4 thoughts on “Baby jogger

 1. Anonym

  Hej.

  Detta kanske verkar suspekt. Men så är det…

  Jag har lyckats kamma hem en vinst på webbutiken http://www.lekmer.se Dem har barnvagnar av märkena Quinny, Maxi-cosa samt tillbehör.

  Jag såg din uppenbarliga passion för barnvagnar och undrar ifall ni är intresserad.

  Ni har möjlighet att välja modell, färg, tillbehör av produkter på lekmer.se och givetvis får ni 20% rabatt på ordinariepris.

  Anledningen till att jag gör såhär är att jag inte har barn och inte planerar att få barn inom den närmsta framtiden. Skulle ”presentkortet” gå att byta mot pengar hade jag givetvis gjort det. Men som sagt inget hos lekmer intresserar mig just nu.

  Skulle jag själv läst denna rad, hade en stor varningsflagg hissats omgående. Men jag är faktiskt en ärlig och pålitlig person :).

  Är ni intresserad eller vill ha mer info, maila mig då på:

  andersson.andreas@telia.com

  Vänligen

  Andreas

  Svara
 2. martina

  Hej!!

  Vi är i barnvagns köpa karusellen…Vet att det är väldigt individuellt vad man vill ha o så..Men vilket märke tycker du är det bästa…vilken modell tycker du är det bästa?? Vad tycker du om att köpa begagnat, finns det någon vagn som är bättre begagnad än andra osv…

  Jag gillar verkligen din sida och läser o läser…Tack för ditt stora intresse för barnvagnar =)

  Svara
 3. First baby

  HEJ CITY ELITEN 2011 ska förbättras, den kommer in ngn gång i marts-april sa de på babyproffsen toftanäs i Malmö, MEN jag hittar ingen info på nätet om den nya city eliten, men sätet mm ska vara förbättrat. Vet du ngt om ämnet?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.