Emmaljunga 2011 Skvaller

Det går en hel del rykten om hur Emmaljungas nya kollektion, som presenteras för återförsäljarna nu i dagarna, kommer att se ut. Det är årsmodellen 2011 som går att beställa i slutet på juni men levereras någon gång i augusti/september som presenteras nu.

Emmaljunga presenterar en ny design som kallas PP som står för Polar Performance. PP har färgat chassi och logga på suffletten. De färger som kommer finnas 2011 heter som följer (bilder presenteras kanske i nästa vecka någon gång).

– Navy
– Black
– White leahterette
– Creme leatherette
– Jeans Black
– Dark Beige
– Charleston (bas i white leatherette)
– PP Happy Pink (vitt chassi)
– Grey flowers
– Dark grey
– Silver check
– Silver stitch (bas i Dark Grey)
– Pro Bordeaux
– Pro forest
– Pro titan
– Pro Coffee (bas i dark brown)
– PP lime (vitt chassi)
– PP Blue (vitt chassi)
– PP Black/Red (svart chassi)
– PP Black/Blue (svart chassi)
– PP Navy/White (vitt chass)
– PP Offroad/Red (bas i Military grey, med svart chassi)
– PP Red (svart chassi)

Emmaljunga kommer också med en skötryggsäck och det ska också komma ett nytt lättviktschassi till Edge och Mondial-vagnarna.

Emmaljunga kommer också att sluta tillverka Cangaroo City, Smart Duo Combi och Twin City Cross.

Emmaljungas hemsida kommer dessa nyheter presenteras först i juli.

Det har också gått rykten om att Emmaljunga ska komma med en sulky liknande scootern fast med svängbara hjul. Men detta är just bara rykten och inget bekräftat, kanske får vi vänta till 2012 kollektion på den?

Själv blir jag sjukt nyfiken på hur alla färger (som inte finns sedan tidigare) kommer att se ut. Undrar förstås om PP designen är snygg och värd att betala lite extra för.

Det verkar vara en ny trend att göra färgade chassin. Brio Go har funnits med tre chassifärger och nu kommer även Emmaljunga med färgade chassin, tyvärr verkar en viss chassifärg hänga ihop med en viss tyg-färg, vilket jag kan tycka är tråkigt. Det hade varit roligare om man fick blanda som man ville.

Uppdatering: Nytt inlägg!