Elodie Details vårnyheter 2015

Elodie Details släpp av sina nyheter har blivit ett uppskattat inslag från de som intresserar sig för barnvagnar. Nu har de precis presenterat nyheterna för våren 2015.

Elodie Details praktiska StrollerShopper som kan användas som väska eller skötväska, över vagnens handtag eller på axeln kommer i färgerna Apple of my eye, Graphic Devotion och Zebra Sunshine. Den kostar 299 kronor.

103644103643103645

Den populära barnvagnsdynan CosyCushion har fått en rejäl uppdatering, den har fått ett helt nytt tyg som är i bomullspolyamidmix som inte är lika svettigt och halkigt. Man har också satt dit knytband på sidan som är till för att fästa dynan i. Man kan tex. knyta fast den i D-krokar om det finns i sittdelen eller i vagnens chassi. Även dynorna i andra färger kommer att göras om. Dynan kommer i två nya färger, Zebra Sunshine och Grey och kostar 349 kronor. 103781103782

Även regnskyddet kommer i designen Zebra Sunshine och kostar 379 kronor.

103758

Man kommer också med en helt ny modell av filt, en muslinfilt sydd i dubbla lager muslin av bambufiber som andas, är fuktabsorberande och temperaturreglerande. Lätta, mjuka och lena ska filtarna vara. Filtarna säljs i två-pack och kostar 349 kronor.

103311103312103310

En annan nyhet är en ny design på Elodie Details paraplysulky Stockholm Stroller. Den kommer i designen Golden Grey med guldkromat chassi och grått tyg. Precis som de andra modellerna av Stockholm Stroller har den liggläge, förlängningsbar sufflett, stora hjul, uppfällbart fotstöd och levereras i ett smidigt fodral.

103817_ls103817103817_b

Elodie Details Stockholm Stroller i Golden Grey kostar 2699 kronor. Alla nyheter finns att köpa på www.elodiedetails.com

Jag vill också passa och tipsa om att Elodie Details har utförsäljning av tidigare kollektioner i Stockholm den 29-31 januari, mer info här.

2 thoughts on “Elodie Details vårnyheter 2015

 1. Johanna

  Hej Elin! Jag undrar om du har något bra tips på sittdyna till en Kronan City? Tittade lite på Kronans egna dynor men blev inte riktigt klok på om de passar alla Kronans vagnar. Tyckte också att det var lite tråkigt med enfärgat…
  Tack för hjälpen!!
  //Johanna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   De passar alla Kronans vagnar 🙂 Jag har inte använt så många dynor i den sittdelen faktiskt. Men jag tycker alltid att dynor med någon sorts fästanordning är bäst. Eller om man syr dit egna knappar så att man kan fästa den i öglorna som finnas överst i Kronans sittdelar.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.